Saját KB bal
Saját KB jobb

II. Fuss Neki félmaraton és futófesztivál – kutyás futás különtávval

Nem akármilyen különszámmal rendezik meg idén a Fuss Neki félmaratont és futófesztivált Balatonlellén. Külön, a kutyások számára is indítanak távot a szervezők! Nem is volt kérdés, hogy a Kutyabarát.hu az esemény mellé áll! Nevezz Te is négylábú barátoddal, mutassátok meg, hogy Ti vagytok legjobbak! A nevezés kutyások számára INGYENES!

A Kutyabarát.hu jóvoltából a dobogós helyezettek nyereményekben is részesülnek!

I. díj: 2 fő részére szóló 2 éjszakás szállás egy hazai kutyabarát szálláson

II. díj: Kutyabarát ajándékcsomag 15.000 Ft értékben

III. díj: Kutyabarát ajándékcsomag 5.000 Ft értékben

JELENTKEZÉS / NEVEZÉS

Alábbiakban található a hivatalos versenykiírás:

Időpont / helyszín

Időpont: 2018. április 28. (szombat)
Rajt és célhelyszín: Balatonlelle, Móló sétány

Távok / rajt

800 méter – Mini futam (10:00)
2 km – Mancs futam (09:30) 
3 km – Hobbi futam (11:00)
10,5 km – Negyedmaraton (11:00)
21 km – Félmaraton (11:00)

Útvonal

A “Mini futam” résztvevői a Móló sétányról kiindulva a Hortenzia utca mentén, a Szent István teret érintve jutna vissza a rajt/cél állomásra.
A „Mancs futam” résztvevői az egy kilométeres fordulópontot érintve jutnak vissza a rajt/cél állomásra.
A “Hobbi futam” résztvevői a másfél kilométeres fordulópontot érintve jutnak vissza a rajt/cél állomásra.
A “Negyed és félmaraton” táv résztvevői egy 10,5 kilométeres körpályát teljesítenek, utóbbiak két alkalommal.

A versenypálya útvonala még engedélyeztetés alatt áll, a pontos útvonalat a későbbiekben töltjük fel honlapunkra.

Nevezés

A nevezés befogadásáról a nevezéskor megadott e-mail címre érkező válaszlevelünkben küldünk visszaigazolást! A jelentkezők neve felkerül a “Nevezési lista” menüpontunkba is.
A fizetős távokon induló résztvevőknek (chipes időmérést / pólót / befutó érmet igénylők) banki átutalással szükséges a nevezési díjat befizetniük legkésőbb 2018. április 20. éjfélig. A nevezési státuszuk az átutalás beérkezését követően kerül aktiválásra (amiről elektronikus levélben is tájékoztatást küldünk).

800 méter – Mini futam: ingyenes, de regisztrációhoz kötött (a kísérők számára is). 0-14 éves korúak részére ajánljuk. (Póló és befutó érem igénylését a nevezéskor szükséges jelezni)!

2 kilométer – Mancs futam: ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kizárólag kutyabarátok rézére ajánljuk. (Póló és befutó érem igénylését a nevezéskor szükséges jelezni)!

3 kilométer – Hobbi futam: ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A chipes időmérést igénylők részére a nevezési díj 1000 Ft. A nevezési díj a chipes időmérésen túl magában foglalja a garantált, egyedi befutó érmet is! (Póló igénylését a nevezéskor szükséges jelezni)!

10,5 kilométer – Negyedmaraton: A nevezési díj 1000 Ft, amely a chipes időmérésen túl magában foglalja a garantált, egyedi befutó érmet is! (Póló igénylését a nevezéskor szükséges jelezni)!

21 kilométer – Félmaraton: A nevezési díj 1000 Ft, amely a chipes időmérésen túl magában foglalja a garantált, egyedi befutó érmet is! (Póló igénylését a nevezéskor szükséges jelezni)!

A rendezvény egyedi tervezésű pólója 1400 Ft, aminek igénylését a nevezéskor szükséges jelezni!
A szintén egyedi tervezésű befutó érem 700 Ft. (A 10,5 és 21 kilométert teljesítők részére a befutó érmet a nevezési díj magában foglalja, az ingyenes távot teljesítőknek a nevezéskor szükséges jelezni igénylésüket)!

Minden résztvevő oklevelet kap. A befutó érmet és az oklevelet a célba érkezést követően adjuk át.

Az utolsó résztvevő célba érkezését követően a szponzorok által felajánlott értékes nyeremények kerülnek kisorsolása (minden résztvevő között)!

Előzetes részvételi szándékot a fussneki.info/elonevezes címen lehet jelezni!
Online nevezni 2018. januártól – 2018. április 25-ig, illetve a nevezés lezárásáig lehet!

Időmérés

Az időmérés chipes rendszerrel történik. A chipek a rajtszámba lesznek ragasztva, a rajtszámokat a célba érkezést követően nem kell leadni! Az időeredmények folyamatosan felkerülnek honlapunkra! A 3 kilométeres távot teljesítőknek időmérési igényüket a nevezéskor szükséges jelezni. A negyed és félmaraton távot teljesítőknek az időmérést a nevezési díj magában foglalja.

Rajtszámok

A rajtszámok a “rajtcsomagban” lesznek találhatóak a rögzítésükhöz szükséges biztosítótűkkel együtt. A rajtszámokat a célba érkezést követően nem szükséges leadni. A rajtszámokat legkésőbb 9:45, illetve 10:45-ig lehet átvenni az erre a célra kialakított helyszíni “versenyirodában”.

Frissítő pontok

Számos frissítő pontot kijelöltünk, hogy ebben is segítsük a résztvevőket az önmaguk által vállalt táv teljesítésében.
Frissítő pontok: 2,25 km – 4,5 km – 6 km – 7,5 km – 9 km – 10,5 km – 12,75 km – 15 km – 16,5 km – 18 km – 19,5

Kilométer jelzések

A megtett távot kilométerenként kitáblázzuk, és az útvonal is könnyen követhető lesz!

Biztonság

A félpályás útlezárást és minden résztvevő biztonságát – önkéntes segítőinken túl – a Polgárőrség segítségével biztosítjuk. A Mini futamon kívül mindhárom távon három biciklis felvezető és további két szervező kíséri a résztvevőket.

Parkolás

A parkolás Balatonlelle egész területén ingyenes. A résztvevőket öt nagy befogadó képességű a rendezvény közvetlen közelében lévő, biztonságos parkoló várja.

Előnevezés: http://fussneki.info/elonevezes/
Versenykiírás: http://fussneki.info/fussneki-versenykiiras-2018/

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...