A motoros felvette és a örökös másodpilótájának nevezte ki az úton elhagyott kutyát

Megítélhetnénk Brandon-t tetoválásai vagy vad motoros szerkója alapján, de rosszul tennénk. A texas-i vadóc bőrdzsekije bizony érzékeny szívet takar: az útszélen hagyott kutyát felvette, hazavitte, örökbe fogadta majd még egy állatkínzók ellen fellépő motoros csoportot is alapított.

 

Brandon éppen az apjához motorozott, mikor az út szélén kiszúrt egy autót. Elhaladt mellettük, akkor látta a visszapillantó tükörből, hogy a kocsi mellett álló férfi többször megütött egy kiskutyát, az út szélére dobta, majd beszállt az autóba és otthagyta. Brandon azonnal az autó után ment, de már csak egy egyezményes kézjelet sikerült neki felmutatnia. Inkább visszafordult, és felvette maga mellé a motorra a szerencsétlen kutyát. Rögtön nevet is adott neki: onnantól kezdve egész nap Mr. Davidson volt a másodpilótája.

Ha Brandon épp nem motorozik, akkor dalokat ír és zenét szerez. Annyira meghatotta az aznap történt esemény, hogy erről is született egy dal (ld. a cikk alján).

 Brandon annyira élvezte az együtt töltött napot az ebbel, és Mr. Davidson is látványosan jól érezte magát a férfi társaságában, hogy úgy döntöttek: együtt folytatják életüket. – Úgy néz ki, a másodpilótám megtalálta a békét. Tele a hasa, és megtalálta a párnáját is – írta Brandon közösségi oldalán.

Ha ez még ne lett volna elég a megható történetből, Brandon hőstettei itt még nem értek véget. – Fogjunk össze, hogy soha ne hagyjunk ilyeneket többször megtörténni. Tudom, hogy rengeteg motoros van, aki szereti az állatokat, így mit szólnátok, ha a motorosok vállalnák, hogy összegyűjtik az elhagyott állatokat a közelükben? – tette közzé a felhívását.

Annyira sokan reagáltak pozitívan az ötletére, hogy hamarosan elindított egy nonprofit szervezetet Baaang Bikers Against Animal Abuse National Global néven, ahol a motorosok fognak össze, hogy fellépjenek minden állatkínzás ellen, amit tapasztalnak.

– Soha többé nem kell aggódnia az életedben, hogy valaki megrúgja, majd az útszélre hajítja. Mostantól mindig együtt fogunk mókázni, és a napfényben motorozunk majd, Mr. Davidson. – vallja a vajszívű vad motoros.

 

Még több megható történet:

A mentők magukkal hozták a rosszul lett férfi kutyáját a kórházba a mentőautón

Felébredt a brit férfi a kómából, mikor megjelent a kutyája a kórházban

Egy török férfi egy fagyoskodó kóbor kutyára adta a kabátját a nagy hidegben

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: littlethings

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...