Saját KB bal
Saját KB jobb

Édesanya és lánya titokban egyszerre lepték meg egymást egy új kutyával

A Rice család nemrég egy balesetben elvesztette szeretett kutyáját, Remingtont. A lány annyira hiányolta szeretett kutyájukat, és látta édesanyján is, mennyire szenved, hogy kitalálta: meglepi őt egy kölyökkutyával. Azonban arra nem számított, hogy édesanyja pontosan ugyanezt találja ki.

A Missouri-ban élő 17 éves Natalie Rice nem tudta feldolgozni, hogy beagle kutyájukat, Remingtont nem sokkal korábban elütötte egy autó.

Nem szerette volna, ha a család tovább szenved, így azzal a tervvel állt elő, hogy új kutyával lepi meg a családot – mindezt rejtett kamera előtt, hogy rögzítse édesanyja meglepődését és örömét az új kölyök láttán.

Ki is választotta a jövevényt: egy ausztrál pásztorkutya kölyköt, Paisley-t. Beállította a kamerát, és várt. Azonban még legvadabb álmaiban sem gondolta volna, amit akkor látott, mikor édesanyja a szobába lépett.

Ugyanis anyukája, Teresa szintén annyira átérezte előző kutyájuk hiányát, hogy ő is meglepte a családot egy labrador kölyökkel Rocky-val, és pont akkor hozta haza, mikor a lány is meg akarta lepni a saját maga választotta ebbel.

Így a rejtett kamera rögzítette a döbbenetet, mikor rájöttek, hogy egy perc alatt két kutyája lett a családnak.

– Boldog elő-valentin napot! – halljuk a lánytól a felvételen, mielőtt még megdöbbenve felfogná, mi történik. Erre az anyukája már csak ennyit tudott mondani: – K***a nagy bajban leszünk. – Ugyanis ő már akkor tudta: valahogy el kell mondani a családfőnek, hogy egyszerre két kutyával bővül a család.

Halottak vagyunk – zárja a sokkos szituációt a lány. Az nem volt kérdés, hogy mindkét kutyát megtartják, így valahogy be kellett adagolni a hírt az édesapának. Mint utóbb kiderült, a családfő szemöldöke igencsak először felszaladt, de azóta boldogan élnek mindkét új jövevénnyel.

 

Ezeket is ajánljuk:

Mikulásos szánkó liftet kapott a 16 éves kutya a lépcsőre

A new york-i apácák elmentek a menhelyre azért a kutyáért, aki senkinek nem kellett

Megvárta a kutya, amíg megszületett a család kislánya, utána halt meg

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...