Saját KB bal
Saját KB jobb

Az apuka a legédesebb módon segít kutyájukon, miután lánya kollégiumba költözött

Annie Shi egyetemre ment, így elköltözött otthonról. Szülei is hiányolják, de ők legalább értik, mi történik. Nem úgy Annie kutyája, akit annyira megviselt kedvenc gazdája hiánya, hogy naphosszat az ajtó előtt állt és az üres szobát nézte. Ekkor az apuka kézbe vette a dolgokat, és megtalálta a legkedvesebb módját, hogyan segítsen a kiskutyán. 

Tara mindig is Annie kutyája volt, együtt aludtak, sok időt töltöttek együtt. Költözése után is rendszeresen érdeklődött a szüleinél, hogy hogy van a kedvence, de sajnos szülei nem szolgálhattak jó hírrel: Tarát kimondottan megviselte gazdája költözése.

Tara minden nap csak áll Annie szobája előtt, majd mikor a lány szülei beengedik, és látja, hogy a szoba üresen áll, csalódottan kimegy, és semmit nem csinál egész nap. Tara legjobban abban a szobában szeret lenni, de ha egyedül van bent, akkor képtelen ott maradni.

Annie apukáját olyannyira meghatotta kutyájuk szeretete a kisgazdi iránt, hogy nem hagyhatta tovább szenvedni. Kitalálta, hogy újra megtölti élettel lánya szobáját, hogy Tara-nak újra legyen oka ott lenni és jól éreznie magát: Annie apukája beköltözött, és azóta minden nap ott dolgozik.

A törődő apuka lánya íróasztalánál ül, míg Tara kényelmesen elhelyezkedhet az ágyon, mint a régi szép időkben, és úgy néz ki, egész szépen hozzászokott az új napi rutinhoz.  

Annie-t nagyon meghatotta, amit apukája a kutyájáért tett, de úgy gondolja, az apukájának legalább annyira hiányzik, mint Tarának – az új szokással mindketten csendesíteni tudják magukban hiányérzetüket a lány után. Annie természetesen annyiszor látogat haza, amikor csak tud – és ilyenkor apuka és kutya is egyaránt nagyon boldog.

– Tudom, hogy Tara mindig azok között az emberek között van, akik szeretik és törődnek vele. Nagyon jó érzés, hogy a családom akkor is megtölti szeretettel a szobámat, ha nem vagyok otthon – nyilatkozta Annie.

 

Ezeket is ajánljuk:

Kutyád is lehet depressziós

Így talál újra egymásra az autóbalesetben megsérült férfi eltűnt kutyájával

A zeneterápia hihetetlen esetekben is hasznos a kutyáknál

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...