Saját KB bal
Saját KB jobb

44 bliccelő ebet kaszáltak el tavaly a BKK ellenőrök

Milyen kíméletlen, kőszívű ellenőr az, aki egy ártatlan szemű blökik nyakörvére tűzi a büntető cédulát?! Jó, hát néha bliccelnek, de lehet nekik ellenállni? Lehet. A BKK ellenőrök tavaly is végezték a dolgukat: 44 kutya úgy döntött, hogy később fizeti ki a sarcot, a helyszínen perkálókkal együtt még többen lehetnek az immár büntetett előéletű ebek.

Nemrég számoltunk be az itthoni és közeli szomszédainknál jelenleg életben lévő szabályokról, hogy hol mennyit kell fizetni, ha a négylábút magunkkal szeretnénk vinni a (néha szó szerinti) tömegközlekedésbe.

Pénzcentrum hozta nyilvánosságra a megdöbbentő számokat, hogy hányan is lógtak a kutyák közül a buszon engedély nélkül tavaly.

Ráadásul azt hozzátették, hogy helyszíni pótdíjak esetében nem rögzítik, hogy eb vagy természetes személy bliccelése miatt rótták-e ki a büntetést, így pontos elkövető számot nem tudunk.

Arról is megkérdezték a BKK-t is, hogy tervezik-e kedvezményes jegy bevezetését, azonban válaszukban azt közölték, hogy nincs ilyen terv napirenden.

Így marad a teljes árú jegy, a teljes árú bérlet vagy a hatalmas megható szempilla rebegtetés.

 

Ezeket is ajánljuk:

Pedig a kutyák simán átverik az embert, ha kell

Itt megtalálod az itthoni és szomszédos tömegközlekedési szabályokat

És ismerd meg a kutyát, aki magát buszoztatja a parkba

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: pénzcentrum

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...