Saját KB bal
Saját KB jobb

Csalódott a kutya, aki egy csontvázzal akart labdázni

Néhány kutya sosem akarja abbahagyni a dobálós játékokat. Mindent megtesznek azért, hogy ha a gazdi már fel is adta, találjanak valakit helyette, aki hajlandó még párszor elhajítani a bogyót, frizbit, botot, vagy ami a kezük ügybe kerül. Ez a kutya szegény most igencsak ráfaragott: rossz alanyt nézett ki magának.

Egy idő után biztosan csalódott az az eb, aki egy halloween-i dekorációt választott magának játszótársnak. Sokáig próbálkozott, és nem értette, miért nem dobja el neki legújabb játszópartnere a frizbit, mikor olyan rendes volt, hogy még a kezébe is adta.

A gazdik olykor megunják az állandó dobálást, ekkor a kutyák kénytelenek új „madár” után nézni. A 12 éves border collie, Bolt bizonyára imád mindent, ami gurul, repül, ami után rohanni lehet. Biztosan megtetszett neki a család legújabb tagja, és be akarta avatni a játékszenvedély legmélyebb bugyraiba.

A tornácon helyet kapó halloween-i csontváz dísz épp megfelelőnek látszott erre a célra. Bolt nem igazán értette, a csontinak miért nem volt kedve játszani vele. Reméljük, valójában csak a gazdi trükkjéről van szó, hogy egy új feladattal egy kis változatosságot vigyen kutyája életébe. Ha meg nem, akkor azt reméljük, hamar megsajnálta a lelkes ebet, és játszott egy kicsit vele a pihenő, zörgő csontú vendég helyett.

 

Cikkajánlónk:

Az igazi spílerek

Kedvencünk kedvenc játákai éraulkodnak személyiségéről

A 12 legfurább világrekord, amit kutyák tartanak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: littlethings
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...