Saját KB bal
Saját KB jobb

A túllelkes juhászkutya az egész nyájat beterelte a farmer lakásába

A hét hónapos border collie nem tudott ellenállni a nyitott kapunak, így fogta magát, és az egész juhnyájat kiterelte a karámból, majd beterelte őket a gazda házába – azon belül is a konyhába.

Rocky jó kutya. Élt a hátsó ajtó adta lehetőséggel. A 9 birka pedig ki ahhoz, hogy ellentmondjon a világ legokosabb kutya fajtájának? A farm tulajdonosa, Rosalyn Edwards-nak és családjának elfoglalt napja volt, férje és fia kimentek a földekre, de véletlenül nyitva felejtették a kaput.

Amikor Rosalyn éppen a konyhában sürgölődött, furcsa zajokra lett figyelmes. Ahogy megfordult, a birkái közül azonnal hárommal nézett farkasszemet, de hamarosan a többiek is csatlakoztak hozzájuk, és igencsak otthon érezték magukat.

Persze a rendrakás alól kihúzták magukat. „Először azt gondoltam, ez egy hihetetlen vicces jelenet, de miután távoztak, maradt utánuk a pisi, a kaki és a sár mindenhol” – mesélte Rosalyn. Rosalyn kisebb gyerekei szerint szimplán csak vicces volt.

Rosalyn végül sikeresen kiterelte a juhokat a házból, a pusztítást pedig, amit okoztak, igyekezett humorral felfogni, és úgy hozzáállni, hogy az igen csak fiatal kutya szerencsére elég lelkes, ha terelésről van szó, biztosan jó munkaerő lesz belőle, ha kicsit majd komolyabban veszi a szabályokat.   

„Rocky kimondottan büszke volt magára, de az biztos, hogy még sokat kell tanulnia. Teljesen új jelentést adott a terelésnek.”

 

Cikkajánló:

A menhelyi kutyát gyanúsítják barátja, a plüss hippo meggyilkolásával

Kísérlet bizonyítja: a kutyák simán átverik az embert, ha kell

Mark Zuckerberg kutyája valódi kaméleon

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: mirror
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...