Saját KB bal
Saját KB jobb

Fantasztikus játszóteret épített kutyáinak a hátsó kertben

Tessa, Bruno, Cooper és Mia a világ legszerencsésebb kutyáinak egyike. Gazdájuk úgy szerette volna kifejezni irántuk érzett szeretetét, hogy olyan játszóteret épített a hátsó kertben, hogy még mi is szívesen kipróbálnánk… 

Pennsylvania – Aaron Franks semmilyen hivatalos építészeti szakmával nem rendelkezik, hátsó kertje mégis úgy néz ki, mint egy három szintes álom palota. Két éve kezdte meg az előkészületeket hozzá, bár nem volt előzetes terve arra, hogyan fog kinézni az egész, de szívügye volt, hogy boldoggá tegye kutyáit.

„Mindig egy kicsit dolgoztam rajta” – meséli Aaron. – „Néha egy hónap alatt csak pár deszkát tettem le. Amint hozzájutottam pár extra dolcsihoz, azonnal hozzáépítettem valamit.”

Három szint található a felépítményben. A legfelső szint a gazdi fedélzete. Rámpákon lehet lemenni a második emeletre, ahol a kutyák pihenni tudnak és kinézegetni az ablakokon. Belül van egy lépcső, ami levezet az első szintre, ott jutnak ki a saját medencéjükhöz. És persze, külön szobájuk is van.

Végül a csodálatos játékvilág két év alatt készült el az ügyességi játékokkal, mászókákkal, kalóz-témájú medencével, vízeséssel, hangulat-világításokkal és számos pihenőrésszel.

„Imádják” – mondja Aaron. – „A két idősebb kutyám inkább csak lófrál vagy pihenget, ahol épp kedve tartja. Élvezik az új perspektívát, hogy túllátnak a kerítésen. A két fiatalabb kutyámnak ez a hely olyan, mint egy szuper dühöngő: kergetőznek, ugrálnak, játszanak, úsznak. Nagyon klassz lett nekik.”

És amikor besötétedik, a egész játszótér díszkivilágítást kap. A csodálatos a történetben az, hogy Aaron-nak nem ebben merül ki a szeretete. Minden nap mozgatja, sétáltatja kutyáit, megvannak a napi feladataik, amivel frissen tartja testüket és szellemüket, de gazdijuk mindig úgy érezte, hogy még az sem volt elég nekik.

„Úgy éreztem, ez egy módja, hogy kifejezzem az irántuk érzett szeretetemet. Jó érzés, hogy meg tudtam valósítani mindezt nekik.”

(Kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...