Saját KB bal
Saját KB jobb

Fotókiállítás a menhelyi kutyák örökbe adásáért

Egy fotó sokszor többet mond minden szónál – ezt próbálja kifejezni Örkényi Adri fényképész is legújabb fotókiállításával, amelynek egyik kutyabarát partnerünk ad otthont. Az egy hónapig tartó esemény célja, hogy felhívják az emberek figyelmét: a menhelyen ingyen várják a csodálatos kutyák a szerető gazdit.

„Vigyél! Ne vegyél!”

A BB’z Bar & Grill lesz a házigazdája annak az egy hónapig látható fotókiállításnak, ahol a szervezők és a hely üzemeltetői nemes célért fogtak össze. Azt szeretnénk elérni, hogy minél több kutya és cica leljen otthonra a Budaörsi Menhelyről.

Ha gondolkodtál már az örökbefogadáson vagy kíváncsi vagy a menhelyi kutyusokra, esetleg szeretnél róluk többet megtudni, akkor neked is ott a helyed. De ha csak gyönyörű képeket szeretnél nézni, miközben kutyáddal – természetesen őt is szeretettel látják – ejtőzöl, akkor is szeretettel várnak.

A képkiállítás Örkényi Adri fotóiból készült, amelyeket a Budaörsi Menhelyen élő kutyákról készített. Szeretné megmutatni, milyen szeretnivaló kutyusok élik a mindennapjaikat menhelyen és megismertetni bennünket velük a Budaörsi Állatmenhely és Petró Eszter, kutyaviselkedés szakértő szemével.

Mindenki, aki részt vesz ebben a kampányban, elkötelezett amellett, hogy inkább fogadjunk örökbe és ne vegyünk kutyát. Minden résztvevő vitt már haza menhelyről kutyust és nem bánta meg. A megnyitón kérdéseket is feltehet az, aki többet szeretne tudni az örökbe fogadásról vagy a menhelyi kutyákról.

A kampány egy hónapig tart, és aki úgy dönt, hogy az Örkényi Adri képein szereplő kutyusok közül valamelyiknek végleges és szerető otthont nyújt, azt egy Bol-Dog kutyanyakörv nyakörv és póráz szettel, illetve 15% kedvezménnyel jutalmazzák a Best Dog Kutyaközpont és a Do as I do kutyakiképzés tanfolyamainak árából.

 

Vannak még pozitív példák:

Négyéves kisfiú fizette ki a pit bull örökbeadási költségeit

Megmentette örökbefogadó családját, mikor kigyulladt a ház

A világ első kiállítása kutyák számára

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...