Új fiókot nyitott a kutyabarát bank – nem is akármilyet

A MagNet Bank, Magyarország egyetlen kutyabarát bankja igyekszik megkérdőjelezni a dolgok rutinműködését. Most újabb bankfiókkal bővültek, ami nem csak hogy kutyádat látja szívesen, de lényegében egy bisztróval egybekötött közösségi teret kapsz, mindezt a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a kutyabarátság jegyében. 

A Bartók Béla út 34. alatt a napokban megnyílt új MagNet Közösségi Pont ismét zavarba ejti látogatóit. A bank először 2015-ben szakított a hivatali bankfiók sztereotípiájával, mikor egy fair trade kávézóval egybekötött teret hozott létre ügyfelei számára a Balassi Bálint utcában. Most pedig megszületett az értékközösségen alapuló újbudai helyszín gondolata is a Házikóval, a Farmbistro tulajdonosával.

Az új fiók, az ún Bankbisztró abból a szempontból különleges számunkra, hogy kutyával is látogatható, de ezen nem lepődtünk meg, mivel a MagNet Bank minden fiókja kutyabarát.

A MagNet Bank a társadalmi felelősségvállalás jegyében régóta szívén viseli a civil szervezetek és az állatvédelem támogatását.

„Évről évre saját ügyfeleinkre bízzuk, hogy nyereségünk 10%-át mely civil szervezetek kapják, becsületkasszás számlavezetést, civileket segítő bankkártyát és különleges közösségi hitel- és megtakarítási formákat kínálunk” – mondja Pozsonyi Gábor, a MagNet vezérigazgató-helyettese, az újhullámos banki helyszínek ötletgazdája. Idén a bank több mint 72 millió forint sorsáról hagyja dönteni ügyfeleit, hogy milyen társadalmi szervezeteket támogasson belőle.

A MagNet Bank a kutyabarát.hu partnereként számos kutyás rendezvénynek otthont adott már, sőt, kutyás adomány gyűjtésben is rendszeresen részt vesznek.

A bank otthont adott az Árva Állatok Karácsonyának, ahol mentett kisállatoknak rendeztek gyűjtést, a tavalyi jótékonysági állateledel gyűjtésben pedig az Országos Állatvédőrség alapítvány partnereként vett részt a mozgalomban. Bankfiókjait olyan akciókra is felajánlja, ahol le lehet adni az adományokat, ilyen volt a Tetovált Állatmentők Egyesületével kötött megállapodása.

Nem utolsó sorban az Év Kutyabarát Helye Pályázatának ünnepélyes díjátadójára is a MagNet Bank biztosítja a kutyabarát helyszínt minden évben.

Az Újbudai Közösségi Pont akadálymentes, baba- és kutyabarát helyszín, így érdemes akár a teljes családdal beugrani, és megnézni, hogyan sikerült a bank-bisztró párosítás.

 

Cím: Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 34.

Nyitvatartás:   
BANK: Hétfő 9-17; Kedd-Csütörtök: 8-16; Péntek: 8-15 óra
FARMBISTRO: Hétfő-Péntek: 7.30-19; Szombat: 9-18 óra

 

 

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...