Saját KB bal
Saját KB jobb

Bereczki Zoltán két napig keményen ellenállt – majd feladta és bekutyásodott

Nemrég számoltunk be róla, hogy Bereczki Zoltán részt vett egy jótékonységi fotózáson, ahol partnere, Vackor azonnal elrabolta a szívét. A zenész – énekes két napig győzködte magát, hogy miért nem tudja még hazavinni a korábban egy fához kikötött és magára hagyott kutyát, majd fogta magát, és örökbe fogadta. 

Mindenki látta a fotózáson, mennyire egymásra talált Vackor és Zoli. Az énekes, miután megkapta a kutyával készült fotókat, még két napig megpróbálta lebeszélni magát a befogadásáról. Azzal győzködte magát, hogy kertes háza még nem készült el. Aztán nem bírta tovább.

Az Ebremény Kutyavédő Egyesület rendszeresen kér fel ismert embereket, hogy egy közös fotózással ők hívják fel a figyelmet a gazdikereső kutyákra. Segítségükre van a minél profibb reklámban Kiss Krisztina, aki amellett, hogy a Bravo magazin főszerkesztője, „hobbiként” már több mint 3000 otthon nélküli állatot fotózott le, hogy a profi képekkel közelebb hozza számukra az új otthonba kerülést. A HOPE Online kitalálójával, Krisztivel készült interjú során szóba került Bereczki Zoli fotózása is, Kriszti így beszélt az énekesről:

„Bereczki Zoli magától ajánlotta a segítségét, és lenyűgözően jó érzékkel bánt a kutyusokkal. Gyorsan megtalálta velük a megfelelő hangot – még azokkal is, akik egyébként félénkek, vagy bizalmatlanok az idegenekkel. Neki is sokáig volt kutyája, és hamarosan újra szeretne egyet, de most még hezitál, hogy vajon felelősen be tud-e vállalni egy kölyköt, vagy inkább várja meg, míg felépül a háza. Két blöki is volt, akiknél nagyon megdobbant a szíve: egyiküket, egy fekete, kócos kölyökkutyát a fotózás előtti napon kötöttek ki egy fához, onnan került a menhelyre.“

Hát, Zoli szerencsére végül elcsábult, és Vackorral együtt kezdenek új, közös életet. Az énekes azóta a kutyájával és a szükséges eszközöket tartalmazó utazószettel érkezik mindenhova, zsebében jutalomfalattal, Vackor pedig nem igazán tágít mellőle, nincs is oka rá. Gratulálunk nekik egymáshoz!


„Vackor még nem igazán érti a szelfi lényegét, úgyhogy ez a legjobb kép, amit bő 30 perc alatt össze tudtunk hozni…!!!” 

 

Nem egyedi, hogy hírességek sztárolják a gazdátlan állatokat

Külföldön egy millió dollárt gyűjtenek egy jótékonysági naptárral

A HOPE online-ról szóló, Kiss Krisztivel készült beszélgetést itt elolvashatjátok.

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotók: HOPE Online, Bereczki Zoltán Official
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...