Saját KB bal
Saját KB jobb

A közösségi média legjobbjai a turizmusban – kutyás szálloda is köztük van

Május 4-én hirdették ki az idén először megrendezett Tourism Social Media Awards (TSMA) verseny eredményét. Díjazták a megmérettetésre jelentkező magyarországi szállodák és egyéb turisztikai szolgáltatók legjobb közösségi média aktivitásait. Az egyik nyertes a nagyon kutyabarát Hotel Sopron lett.

A Turizmus Kft. és a Front Page Communications által közösen meghirdetett versenyen díjazták az MSZÉSZ tagszállodák legjobb Facebook- és Instagram-oldalait, valamint a megmérettetésre jelentkező magyarországi szállodák és egyéb turisztikai szolgáltatók legjobb közösségi média aktivitásait.

TSMA arany díjat nyert a Hotel Sopron „Az év legjobb közösségi média megoldása” címen, mint a legjobb tartalom. „Mindenütt jó, de Sopronban kutyajó” szlogenjükkel régóta jelen vannak a kutyás turisztikai piacon is, olyannyira, hogy 2016-ban a kutyabarát.hu által rendezett Év Kutyabarát Helye Pályázaton is elnyerte a zsűri által odaítélt Legjobb Kutyabarát Szálloda díját.

A Hotel Sopron nem a „kistestű kutya vihető” kategóriát célozza meg, ha kedvenceinkről van szó. Kutyajátékkal, nyakörvvel, kullancscsipesszel és kakis zacsival várják a gazdikat. Éttermükben a jól nevelt kutyusok is szívesen látott vendégek, így ők ott is a gazdik asztalánál „foglalhatnak helyet”.

Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR-igazgatója azt emelte ki, hogy a díj életre hívásával képet kaphattunk a turisztikai szakma közösségi média használati szokásairól, miközben a szolgáltatók megismerhették a legjobb példákat.

Gratulálunk, hogy az egyik legjobb példa egy kutyabarát szálloda!

Cikkajánlónk a témában:

Kutyabarát Balaton Élménykalauz készül a felhőtlen kutyás kikapcsolódáshoz

Aki a kutyákat (és a borokat) szereti, rossz ember nem lehet!

Nyitott Balaton akció tavaszi programsorozattal

(Kutyabarát.hu)

Forrás: turizmus.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...