Hamarosan nyílik az első Wash & Vau Szegeden

Már csak pár napot kell várnunk, hogy a szegedi kutyák is élvezhessék az önfeledt, házon kívüli fürdetést – de ha ők nem is, a gazdik mindenképp értékelik, hogy nem az otthoni kádban kell tisztára varázsolni kedvenceiket. Április 21-én nyílik a legújabb 0-24 Wash & Vau Szegeden.

A WASH & VAU önkiszolgáló kutyamosó hazánkba hozta az Európa szerte kedvelt, egyedülálló módszert, amivel egyszerűen, gyorsan és könnyedén tisztává varázsolhatjuk kedvencünket.

A készülék kialakításának köszönhetően a legkisebb és legnagyobb termetű kutyák mosdatása sem okoz gondot, emellett pedig nincs több hátfájás, fürdőkád takarítás és lefolyó tisztítás.

A kiváló minőségű, állatorvosok által jóváhagyott sampon, bolha- és kullancsirtó, valamint a kondicionáló – a könnyű kezelhetőség érdekében – a zuhanyrózsából  a vízzel együtt kényelmesen felvihető. Fürdetés előtt és után a kádfertőtlenítő használatával a higiéniás követelményeknek is eleget tehetünk. 

A tulajdonosok, Marton Ádám es Konya Csilla természetesen saját kutyájuk, Bátor segítségével már letesztelték a szerkezetet, és készen állnak a nagy nyitásra. Az üzlet Szegeden a Szentháromsag utca 77. alatt nyit április 21-én pénteken, 9:00 kor .

A szegedi üzlet a Wash & Vau franchise partnere, ami 2016-ban megnyerte az Év Kutyabarát Helye Pályázat „kutyabarát innováció” kategória közönségdíját. Azóta a szolgáltatás már webshop-al is bővült, és jelenleg Szegeden kívül Budapesten is várja a fürde(t)ni vágyókat – 3 helyszínen.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...