Sylvester Stallone híres „Rocky” kutyájára, Butkus-ra emlékezett

„Az egyetlen lény a világon, aki annak szeretett, aki voltam”. A 70 éves Stallone fantasztikus megemlékezést posztolt egyik közösségi csatornáján Butkus-ról, aki tréning partnere volt a filmben, és legjobb barátja igazi életében.  

A két fotó, amelyeket a 70 éves színész közzétett, tökéletesen mintázza a köteléket, ami köztük volt. Stallone visszaemlékezik azokra az időkre, mikor egy fillér nélkül élt New Yorkban – Butkus-szal az oldalán.

„Imádom az ilyen képeket. Amikor 26 voltam, teljesen leégve, sehova nem jártam, két nadrágom volt, amik alig passzoltak, lyukas volt a cipőm, és az álmom, hogy híres leszek, olyan messze volt tőlem, mint a nap. De ott volt a kutyám, Butkus, a legjobb barátom, a bizalmasom, aki mindig nevetett a vicceimen, azonosult a hangulatommal, és az egyetlen olyan lény volt, aki annak szeretett, aki voltam.”

A Rocky (1976) egy esélytelennek tűnő boxoló ikonikus története, ami megkapta a legjobb film Oscar díját, Stallone-t pedig elindította a sztárság felé.

„1971… Azóta mi vagyunk az „ember legjobb barátja” témája: ez vagyok én és Butkus kölyökkorában. Mindketten vékonyak, éhesek voltunk, egy metrómegálló fölötti garzonban éltünk. … Nem nagyon volt mit csinálnunk, mint hogy együtt töltsük az időnket, itt kezdtem el forgatókönyv írást tanulni. Mivel sosem jártam el, az ő társaságára támaszkodtam; valójában az ő ötlete volt, hogy megírjuk a Rocky-t, de ne mondjátok el senkinek… Évekkel később, mikor a helyzet még rosszabbra fordult, kénytelen voltam eladni őt 40 dollárért egy bolt előtt, mert már a kutyakaját sem engedhettem meg magamnak. Utána, mint egy modern kori csoda, megvették a Rocky forgatókönyvét, így vissza tudtam vásárolni. Az új tulajdonos tudta, hogy kétségbe vagyok esve. így 15,000 dollárt kért érte… Minden penny-t megért!”

Butkus karaktere, aki nevét egy Chicago Bears játkos, Dick Butkus-ról kapta, olyan erősre sikerült az első részben, hogy a Rocky 2-ben is helyet kapott. A hű kutya 1981-ben hunyt el.

Rocky Balboa a filmben, mikor szerelmétől megkapja Butkus-t

A közös edzések

És a leghíresebb közös jeleneteik

 

Ezeket is ajánljuk:

Elhunyt Alföldi Róbert imádott kutyája, Panka

A leghíresebb nőstény kutyák a világon

John Stamos több sztárral és mentett kutyákkal buzdít az örökbe fogadásra

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Huffington Post
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...