John Stamos több sztárral és mentett kutyákkal buzdít az örökbefogadásra

Hatalmas ereje van, ha egy ismert ember adja az arcát egy világméretű örökbefogadási kampányhoz. A PETA számos hírességet maga mellé állított már: legújabb plakátján a kutyafüggő John Stamos hirdeti: fogadj örökbe, ne vásárolj! 

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, a legnagyobb amerikai állatvédő szervezet), bár sokszor elveti a sulykot, ami az állatvédelmet illeti, hiszen a szervezet szerint például a segítő kutyák alkalmazása is állatkínzás, és sokszor éri támadás, de tény, hogy az örökbefogadási, vegetáriánus vagy a szőrmék viselése elleni kapányaik hibátlanok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A PETA plakátjain rendszeresen láthatunk hírességet: Pink, Joaquin Phoenix, Goran Visnjic, Tom Hardy is vállalt fotózást egy-egy jó ügy érdekében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legújabb kiszemeltjük John Stamos lett, aki két mentett kutyával, Frieda-val és Lilo-val osztja meg az életét. Linka kutyáját tavaly augusztusban vesztette el.

Stamos már a Bír-lak című nagysikerű sorozatokban is a kutyás jelenetet imádta a legjobban.

„Nem is kaphatnék hűségesebb társaságot náluk. Mindig készen állnak a játékra, egy kis összebújásra, és mindig tartják bennem a lelket. A PETA és én azt igyekszünk erősíteni az emberekben, hogy egy helyi menhelyen is megtalálhatják ezt a fajta szeretetet” – nyilatkozta Stamos.

George Clooney, Selena Gomez, Charliz Theron, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Robert Downey Jr., Jake Gyllanhaal, Hilary Swank, Orlando Bloom, Kevin Spacey, Simon Cowell, Tom Hardy – mind mind olyan ismert ember, aki büszke rá, hogy mentett állatok boldog gazdái.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt is ajánljuk:

Kevin Costner is rengeteg kutyán segít!

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs, Fuzfeed
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...