Saját KB bal
Saját KB jobb

Okoslabdázás kedvenceddel a világ bármely pontjáról

Újabb technikai vívmány a kutyák szórakoztatására: az okoslabdában kamera és lézerfény kapott helyet, távirányítással mozgathatod, mintha videójátékkal játszanál, és este szépen világít. A te kutyád hány perc alatt rágná szét?

Pebby-nek, a legújabb robot labdának talán a legnagyobb előnye, hogy a beépített kamerának köszönhetően bármikor láthatod otthon hagyott kedvencedet, sőt, a világ bármely pontjáról labdázhatsz vele egy kicsit a mobilodon keresztül.

A Pebby-hez mozgásérzékelő okosnyakörv is tartozik, sőt, a labda auto-funkciója beállításakor önmagától is eljátszogat kutyáddal.

Pihenőideje is van, de beállítható, hogy félóránként adjon életjelet négylábúd felé. Ha akkuja merülőben van, csak gurítsd vissza vezeték nélküli „kenneljébe” töltődni.

Az okoslabda ugatás és mozgás-jelzéseket továbbít, hogy tudd: kutyád otthon újra labdázni kíván. Elvileg szétrághatatlan és vízálló a cucc, de ezt már sok kutya játékra mondták.

A csodalabda szett 250 dollárt, mintegy 73 ezer forintot kóstál, de a „pajti szettel” 80 ezerért duplázhatod az élvezetet.

Ezek a kütyük biztosan sokat segítenek kutyád magányán, és a te nyugalmadon, hogy napközben, távolról is látod, mi történik az ebbel. De egy jó kis közös sétát, labdázást a parkban sosem tud pótolni. Kivéve, ha már sehol nem lehet majd póráz nélkül sétálni.

 

Hasonló innovációk:

Itt az automata labdaadagoló

Okosnyakörv színes hangulatjelzővel – természetesen Japánból

Kutyachat – és igen, létezik!

Nyomkövető háziállatoknak

Már a kutyák is posztolhatnak

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Kickstarter
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...