Itt az automata labda adagoló

Közeledik a karácsony. Ha van egy játékfüggő kedvenced, és még mindig nem találtad ki, mivel leped meg az ünnepekre, akkor itt az automata labda adagoló – nevezzük egyszerűen bogyó-ágyúnak. A megszámlálhatatlan „hozd vissza!” dobásoknak egy kis időre vége, de ezzel együtt a közös játékidőnek is. 

A termék egy 2013-as versenyen elnyerte a legjobb kutyás termék díját. Kint és bent egyaránt használható, állítható lövési távolsággal: akár 13 méterre is ellövi a lasztit. Ráadásul a testi adottságokat is figyelembe véve 3 méretben is kapható. A termék készítője figyelt arra is, hogy a labdák a teniszlabdához hasonlítanak, a fogakat mégsem koptatják.

A kiváló szerkezet azért felvet pár kérdést: például, ha egyedül hagyjuk vele a kutyát, nem pörgeti-e túl magát a nagy játékban ezzel elvéve magától az értékes pihenő időt, nem rághatja-e meg az áram alatt lévő bogyó-ágyút, és vajon hosszú távon pótolhatja-e a gazdival való közös játék örömét. De azért azt el kell ismerni: rövid időre jó kis helyettesítő.

 

Ezeket is érdekesnek találhatod:

Okos nyekörv színes hangulat jelzővel – természetesen Japánból

Kedvencünk kedvenc játékai árulkodnak személyiségéről

Spílerek – csak erős idegzetűeknek!

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: iFetch
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...