James Bond-al és édes kutyakölykökkel minden jótékony ügy lehetséges

Mi lehetne jobb reklámfogás, mint Daniel Craig és pár gyönyörű kutya? Ha mindez egy jótékony üggyel párosul! A 49 éves színész gyűjtésbe kezdett egy csoportnak, akik háborús bombák és hátrahagyott aknák hatástalanításán dolgoznak. A fődíj pedig maga James Bond, egy luxusautós utazás és a jóérzés – kutyákban kifejezve.

Craig az Omaze online jótékonysági oldalon kölyökkutyák társaságában kampányol. A támogatás mértékével növekszik az esélye annak a szerencsésnek, aki megnyeri a fődíjat: egy egész napos kocsikázást egy Aston Martin-al, vagy akár egy titkos találkát a James Bond megformálójával.

A nyeremények egymáshoz viszonyított értékét nehéz kifejezni pénzben, így Craig az örök értéket képviselő kutyákhoz fordult segítségért. Természetesen a legnagyobb értéket az ügy maga képvisel, és a sok élet, akiket a támogatandó csoport a robbanószerek felderítésével megmenthet.

Csodás nyeremények egy lenyűgöző emberrel egy jó ügy érdekében, de valószínűleg mi, kutyások megelégednénk a kölykökkel is.

 

Mások így segítenek:

Rabok segítik vissza az életbe a börtöncellákban élő, bántalmazott kutyákat

John Stamos több sztárral és mentett kutyákkal buzdít az örökbe fogadásra

Cristiano Ronaldo csatasorba állt 80 menhelyi kutya megmentéséért

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...