Tom Hardy kutyája társaságában olvas mesét a gyerekeknek a tv-ben

Hiába a drámai vagy épp akcióhős szerepek: Tom Hardy amerikai színész sosem rejtette véka alá, hogy kutyatársaságban egyszerűen elolvad. Talán elképzelhetetlen, de már iskolában sem volt hajlandó kutyája támogató jelenléte nélkül lenni, mára pedig az állatvédő szervezetek állandó segítése mellett még egy esti mese olvasás forgatását is kutyájával, Woodstock-al együtt vállalta el. Szeretjük érte.

Első kedvence, Max már az osztályteremben is mellette ült. Őt nevezte Tom a „Reménynek élő”-nek: bármit kért kutyája, egy darab kekszet vagy egy esős sétát, ha nem is volt a válasz, akkor is mindig remény csillogott a szemében.

Később szívrohamban pusztult el kedvence, ami nagyon megviselte a színészt, de Tom biztos volt benne: Max szelleme még mindig ott ül a kanapéján.

Barátok helyett van egy kutyám és egy fiam. Egyikük sem tud semmi olyat csinálni, ami elszomorítana” – vallja Tom. Még a televíziót is bekapcsolva hagyja kutyáinak, hogy érezzék: nincsenek egyedül. Kutyák terén erőteljesen fanatikusnak vallja magát a színész.

A pit bullok érdekében is számos alkalommal felszólalt már. „Tudtátok, hogy a legmagasabban képzett katonai kutyák voltak a végtelen hűségük és érzékenységük miatt? És azt, hogy a legjobb dajkakutyákként a babákat bízták rájuk? Nézzetek utána!” – beszélt a Piszkos Pénz című film forgatása után, ahol egy pit bull kölyök volt a partnere.  

És akinek nem volt belőle elég, hallgassa meg, hogyan is lehet a televízióban mesét olvasni gyerekek ezreinek – jó példát mutatva – Tom Hardy-san – kutyával az ölben.

Tom Hardy-t itt is megtaláljátok, mint celeb kutyaapuka szerepben.

Ryan Gosling és Orlando Bloom sem kevésbé kutyamániások szerencsére.

 

 

(kutyabarát.hu)

A teljes mesét itt meg tudjátok nézni.
Forrás: Barkpost

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...