Elindult a Wash & Vau webshopja különleges téli termékekkel

Amit eddig gondoltál kutyád ápolásáról, tisztán tartásáról – ha problémás volt, felejtsd el, ha eddig is könnyen ment, azt szorozd meg százzal. A Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó idén elnyerte az Év Kutyabarát Innovációja címet, most pedig megújuló honlapjuk mellett szuper termékek közül is válogathatunk újonnan induló webshopjukból – gondolva a télre és a szilveszterre is.

Lebomló kutyakakis zacskó a megújuló környezetért, téli mancsvédő stift, rovarriasztó kendő. És ez csak pár azok közül a különleges termékek közül, amik tényleg arra hivatottak, hogy a gazdik és kedvenceik életét megkönnyítsék.

A mancsok ápolása különösen ajánlott az egyre hidegebb időben, így a stift természetes összetevőivel, mint a kókuszolaj és méhviasz, segít megvédeni kutyánk tappancsát a téli időjárás viszontagságaitól.


________________________________________________________________________________________________
A Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosót már 3 helyen élvezhetjük Budapesten. Bármilyen testméretű és bármibe belefetrengő kutyát pillanatok alatt tisztává lehet varázsolni, a használata pedig szinte gyerekjáték. Ráadásul biztonságos és pénztárcakímélő megoldás.


________________________________________________________________________________________________

Az új webshopban saját és néhány, csak náluk kapható különleges termék mellett, mint például a friss leheletet és egészséges szájhigiéniát biztosító, ivóvízbe tehető csepp, a szilveszterre is találsz segítséget.

Az eredetileg a fürdésre kifejlesztett, különböző méretekben kapható Happy Hoodie fülvédő kendő segíthet az állat megnyugtatásában és a zajok elviselésében a közelgő év végi őrületben. Később is hasznos lehet, hiszen néhány kutya nehezen viseli a szőr szárításával járó zajt és az erős légáramlatot, hatékonyan segít a körömvágással vagy egyéb tevékenységekkel járó esetleges izgalmak csillapításában, vagy hideg időben a fülek és a fej melegen tartásában, ami most épp időszerű.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látogassatok el a Wash & Vau webshopba, hogy a tél még zökkenőmentesebben telhessen.

 

www.kutyamoso.hu

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...