Többszázan kísérték utolsó sétáján a 18 éves kutyát

Walnut, a 18 éves whippet gazdája úgy döntött, megkíméli barátját a további szenvedéstől. Búcsúztatóját arra a tengerpartra szervezte, ahol annyit sétáltak együtt. Gazdája megdöbbent, amikor látta: végül többszázan gyűltek össze, hogy elköszönjenek a hű társtól. 

Egy utolsó sétával lepte meg a gyönyörű kort megélt kutyáját Mr. Woods. A búcsú körre meghívta barátait, akik ismerték Walnut-ot. Rengeteg ember gyűlt össze kutyájával, mind jókívánságaikat akarták kifejezni kutyának és embernek: kettejüknek.

Mr. Woodsnak 3 másik whippetje is van, de szerinte Walnutban volt valami plusz, rengeteg mindent éltek meg együtt. Ezért gondolt arra, hogy a közösségi média segítségével meghívja az ismerősöket, együtt érzőket az utolsó közös sétára. Azt mondja, megdöbbent attól, mennyien érezték fontosnak, hogy ott legyenek vele.

Walnut már csak takaróba csavarva, ölben tudta megtenni a távot, de a vízpartot elérve gazdája még egyszer leengedte a homokra, hogy utoljára érezze mancsain a víz simogatását.

Nem akartam csak úgy ülni és várni. Azt akartam, hogy viszonylag normális napja legyen neki is, nekem is. Úgy gondoltam, jó dolog, ha ezt a sétánkat megosztjuk mással is. Mindig mindenhol velem volt, állt a medence partján, amíg én úszó leckéket adtam, rengeteg mindent csináltunk együtt. Sok barátnőt éltünk túl, akik felháborodtak, hogy Walnut mindig előttük állt a sorban a szívemben. Talán nem kellett volna, hogy így legyen, de ő egy különleges kutya.”

A séta után indultak az orvoshoz. Később Mr. Woods közzétette, hogy Walnut családja és 3 másik kutyája társaságában gyorsan és fájdalommentesen aludt el gazdája karjaiban.

Köszönöm annak a többszáz embernek, aki elkísért bennünket az utolsó utunkra, és azoknak az embereknek is, akik ez időben a saját útjukat járták saját szeretett kutyájukkal világszerte. Isten áldjon mindannyiótokat!

 

További megható történeteket itt találsz:

Hóesést ajándékozott haldokló kutyájának

Búcsúlevelet írt haldokló kutyája nevében

Siket kutyát fogadott örökbe egy siket nő

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Telegraph.co.uk
Fotók: MARK WOODS / SWNS.COM/MARK WOODS / SWNS.COM
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...