Kutyabarát túrák a Magyar Hősök Túrasorozat szervezésében

Az idén nyáron indított Magyar Hősök Túrasorozat egyik célja az volt, hogy a résztvevőknek olyan magyar példaképeket mutasson be, akik nemzetük szolgálatával érdemelték ki azt, hogy nevük örökre fent maradjon, ezzel is példát mutatva jelenkorunk fiatalságának. Ismerjétek meg a Kutyabarát.hu által is ajánlott kutyás túrasorozatot!

Túráink során azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb számban jelennek meg kutyatulajdonosok is a kedvenceikkel. Annak érdekében, hogy a négylábú barátaink is jól érezzék magukat ezeken az eseményeken, túráinkat „kutyabarát túra” jellegűvé alakítottuk – hangsúlyozzák a szervezeők.

Mit takar a kutyabarát túra kifejezés?

A kutyabarát túra nem pusztán azt jelenti, hogy szívesen látjuk kedvencedet a túráinkon. Annál sokkal mélyebb jelentése van. Az emberes ellenőrzőpontoknál a kutyák minden alkalommal nekik odakészített tálakban olthatják szomjukat.

De a kutyabarát túra ennél is jóval több!

Lehetőséged van arra is, hogy benevezd őt a túrára!

Ekkor a rajtnál fogsz kapni bio minőségű kutyaeledelt, amit a túrázás folyamán saját belátásod szerint adagolhatsz a kis kedvencednek.

Emellett a célban a kutyád nevére szóló emléklapot és egyéb jutalmat is fogtok kapni, hogy a közösen átélt élmények számtalan alkalommal mosolyt csalhassanak az arcodra.

És, ez még nem minden…

Pontgyűjtő akciót szervezünk kizárólag a túrán résztvevő kutyák részére!

Minden egyes túránkon, amikor a kutyusodat is benevezed, az ő nevére elkezdenek gyűlni azok a pontok, amiket a későbbiek folyamán értékes ajándékokra válthatsz be, mégpedig olyan ajándékokra, amik segítségedre lehetnek és biztonságosabb teszik a közös erdei túrázást.

Az első kutyabarát túránkról itt találsz további információkat:

http://attilaunokai.net/magyar-hosok-turasorozat/viragh-gedeon-emlektura

 

 

 

(kutyabarát .hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...