Kutyabarát Fotópályázat V. forduló

Fotópályázatos játékunk befejező fordulójához érkeztünk. Az utolsó forduló miről is szólhatna másról, mint a nyaralásról. Együtt nyaraltatok kutyátokkal? Ha igen, biztosan sok közös fotót készítettetek a jól megérdemelt szabadság alatt. Akár itthon, akár külföldön jártatok négylábú barátotokkal nem kétséges, hogy rengeteg élményben volt részetek. 

Válasszátok ki kedvenc képeteket, melyet a nyaralás alkalmával készítettetek, és küldjétek be a játékba. Egy dolog fontos, a képen kutyusotok is szerepeljen!

Várjuk az „Együtt nyaraltunk” képeket!

Fotók beküldése: szeptember 1 – 5.

Szavazás: szeptember 7 – 13.

Eredményhirdetés: szeptember 14.

Érdemes gyorsnak lenned, mivel a játékban az első 20 db kép vesz részt automatikusan. Ha elkéstél, akkor se búsulj, még lehet szerencséd, hiszen a többi beérkezett fotó közül fordulónként még 4 db-ot választunk ki a játékhoz. A 24 képet egyszerre töltjük fel a játék oldalára.

Ezután már nincs más dolgod, mint gyűjteni a szavazatokat.

A három legtöbb szavazatot begyűjtő fotó tulajdonosa nyeri meg az adott fordulót és a Vizslafotózás által felajánlott ajándékutalványt egy professzionális kutyás fotózásra.

I. helyezett: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotózásnál tudsz beváltani

Ráadás: egy általad választott, egyedi készítésű Bol-Dog kutyanyakörv, hogy már BolDog-an érkezzetek a fotózásra

II. helyezett: 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotózásnál tudsz beváltani

III.  helyezett: 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotózásnál tudsz beváltani

Nem nyertél? Ne aggódj, kapsz +1 esélyt: fotód lehet a „Vizslafotózás kedvence”.

Különdíj: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet 3 hónapon belül tudsz beváltani a Vizslafotózásnál. A különdíjat a Vizslafotózásnak legjobban tetsző kép kapja


Képek beküldése

Erre az email címre tudod beküldeni a pályázni kívánt képet: [email protected] – Tárgyba írd be: „fotópályázat”

 


Szavazz, hogy nyerhess!

Add le szavazatodat a legjobban tetsző képre, akár naponta is szavazhatsz kedvencedre. Lehet, hogy pont a Te szavazatod fogja eldönteni a versenyt!

Ha nemcsak szavazol, hanem neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz is (ezt a játék ideje alatt csak egyszer kell megtenned), máris részt veszel a főnyeremény kisorsolásában. Hidd el, érdemes!


SZABÁLYZAT

 


 

Mi lesz a főnyeremény?

Nikon Coolpix L 340

Stúdiófotózás

10 000 Ft értékű fotóelőhívás

Ezt az ajándékhalmazt a 220 Volt Magyarország Kft ajánlotta fel a nyertesnek.

 

Ismerkedjetek meg a fotópályázat támogatóival:

Vizslafotózás – Vidám kutya- és gazdifotózás

Hiperaktív vizslákon edződtünk, de nem csak vizslákat fotózunk!

100% CelEB GARANCIA. Gondolkozol már régóta, hogy kipróbálod a professzionális kutyafotózást? De mégis tartasz tőle, mert a kutyád kissé aktív, csahol, szaglászik minden idegen helyen? Tedd félre aggodalmaid! Már több száz kutyát fotóztunk, tudjuk mivel jár, a TE kutyusod se fog tudni meglepni minket és biztosak vagyunk, hogy jó képek készülnek majd, amire természetesen 100% garanciát vállalunk, hiszen a te kutyád is egy szupermodell.
Várunk szeretettel a csodás műtermünkben: 1142 Budapest, Laky Adolf u. 82. 
Jelentkezz fotózásra: www.vizslafotozas.hu

 

Sziasztok Sasvári Éva vagyok, a Bol-Dog kutyanyakörv alapítója. Termékeink színesek, vidámak, feltűnőek. Folyamatosan fejlesztjük őket, a minták állandóan megújulnak. Funkcionalitásuk mellett, kényelmes viselet a mindennapokban. Egy jól megválasztott nyakörv póráz szettel kifejezhetjük kutyusunk természetét, habitusát. Mára a Bol-Dog nyakörv viselői divatot teremtettek az ország egész területén. Sokszor mosolyt csal az arcomra, amikor séta közben elrobog mellettem 1-1 BolDog kutya. 

Legyen a Te kutyusod is Bol-Dog! www.bol-dog.com vagy www.kutyanyakorv.com

 

220 Volt Magyarország Kft

Cégünk, a 220Volt Magyarország Kft. fotó és szórakoztató elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik, de ha a barkácsoláshoz, vagy a háztartásodba, esetleg a kerti munkához keresel egy jó gépet, akkor sem kell máshová menned. Nálunk ezeket is megtalálod! Webshopunk, a www.220volt.hu mellett három budapesti üzletünkben is várunk, de Szegeden és Nyíregyházán is van boltunk. Partner cégeink a www.220kocka.hu és a www.220foto.hu. Központi üzletünk a Béke téri, melyben egy profi fotóstúdió, kiállító helyiség és zárt parkoló is helyet kapott. Rendezvényekkel, bemutatókkal próbáljuk színesebbé tenni a hétköznapokat, melyhez most már a vásárlóink négylábú barátai is csatlakozni tudnak.

Természetesen nem csak a különleges alkalmakkor, hanem minden nap várjuk a kutyusokat, friss vízzel, jutifalatokkal, nagyon sok simivel és szeretettel.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...