Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyabarát kérdőív: Együtt mindenhová – értékelés

Nagyon köszönjük, hogy a nyári szabadságok ellenére is több százan kitöltöttétek kutyabarát kérdőívünket. Kérdőívünkben kutyás szokásaitokra voltunk kíváncsiak, szoktatok-e kutyával nyaralni, étterembe járni és mennyire fegyelmezitek négylábú barátotokat a nyilvános helyeken.

Nyaralni rendszeresen a válaszadók 52,9%-a jár kutyájával együtt és 33,1% azoknak az aránya, akik néha-néha magukkal viszik a családi pihenésre négylábú barátjukat is.

Ezzel szemben a vendéglátóhelyeket 47,9%-ban látogatjátok a család kedvencével rendszeresen, és 38 %-otok válaszolta azt, hogy egyszer-egyszer az ebbel tér be egy-egy étterembe, kávézóba.

Kutyabarát helyet a nagy többség az interneten keresgél és kifejezetten örültünk annak, hogy a válaszadók 40%-a először portálunkon, a Kutyabarát.hu-n keres olyan helyet, ahol kutyáját is szívesen látják.

Az étteremben a kérdőívet kitöltők 96,7%-a az asztal alatt, vagy mellett fekteti le kutyáját, a fennmaradó 3,3% pedig a szomszéd asztalig biztosít szabadságot a kíváncsi ebnek. 89,3%-otok kutyája jól szocializált, így nem fordultok ki egy étteremből, ha esetleg már más négylábú is tartózkodik bent.

Annak is nagyon örültünk, hogy a válaszadók 91%-a nyilatkozta azt, hogy ő maga szól rá hangoskodó négylábújára. 4%-otok mondta azt, hogy elfogadja, ha más szól rá a hangos kutyájára, 5 % pedig egyáltalán nem örül, ha mások próbálják fegyelmezni négylábú barátját. Nekik talán nem ártana jobban odafigyelni a család kedvencére, és akkor elkerülhetik, hogy idegenek szóljanak rá a hangosan csaholó ebre.

A kutyának felállított szabályok betartását 85,5 %-otok követeli meg az ebtől a nyaralás ideje alatt is, a válaszadók 14,2%-a pedig csak egy-két szabály betartását követeli meg a négylábútól.

A kérdőívet kitöltők 65,2%-a mondta azt, hogy ha nem tudja, hogy egy étterem kutyabarát-e, akkor először megkérdezi, hogy bemehet-e kutyával. 34,8%-ban vallottátok azt, hogy ha négylábú barátotokat nem engedik be, akkor inkább Ti is más helyet kerestek a kirándulás utáni ebéd elköltéséhez.

Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy mi a véleményetek a kutyabarát.hu oldalról, illetve miről szeretnétek még olvasni a weboldalon.

60,89%-ban válaszoltátok azt, hogy oldalunk sok érdekes és hasznos információt tartalmaz. A válaszadók 13,97%-a keres nálunk kirándulóhelyet, 11,17% azoknak az aránya, aki itt nézik ki a kutyabarát éttermet, vagy szálláshelyet. Partnereink között pedig a válaszadók 10,61%-a keresgél, ha kutyás termékekre van szüksége.

Végezetül nézzük, miről olvasnátok még szívesen a Kutyabarát.hu portálon:

Az erre a kérdésre válaszolók szívesen olvasnának a kutyák egészségével, illetve az egészség megőrzésével kapcsolatos aktuális állatorvosi tanácsokat. Ez nekünk is régi tervünk, úgyhogy igyekszünk mielőbb eleget tenni a kéréseknek.

Szeretnétek több információt kapni a kutyabarát helyekről és szívesen látnátok oldalunkon még több, kutyával is látogatható helyet, kutyabarát munkahelyet. Szívesen olvasnátok a kutyabarát helyeken szerzett tapasztalatokról, véleményekről.

A weboldalunkon lévő kutyabarát helyek száma folyamatosan bővül, szívesen vesszük a Ti ajánlásotokat is, vagy akár egy-egy új hely jelentkezését. Ha például jól érzitek magatokat valahol kutyátokkal, és az adott hely még nem szerepel oldalunkon, megköszönjük, ha felhívjátok a tulajdonos, vagy üzemeltető figyelmét az oldalunkon történő megjelenés lehetőségére. Ami pedig a véleményeket illeti, szívesen közzétesszük az oldalunkon szereplő kutyabarát helyeken szerzett tapasztalataitokat, amennyiben ezt kulturált, senkit nem sértő formában elkülditek nekünk. Kérünk azonban mindenkit, hogy ha egy adott helyen valamilyen probléma merül fel, akkor ezt elsősorban az ott tartózkodás ideje alatt, szíveskedjetek megbeszélni az üzletvezetővel vagy az erre felhatalmazott személlyel. A legtöbb probléma néhány kedves szóval azonnal orvosolható.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...