Saját KB bal
Saját KB jobb

100 000 Ft értékű tápadomány a Noé Állatotthonnak

A Husse Magyarország prémium és szuperprémium minőségű tápadománnyal támogatta a Noé Állatotthon védenceit. A felajánlás még a III. Kutyabarát Piknik és Vásár rendezvényünkön történt.

A svéd, minőségi állateledeleket gyártó Husse magyarországi csapata nagy hangsúlyt fektet a menhelyen élő állatok támogatására. Fontosnak tartják, hogy a gazdára váró négylábúak is magas minőségű eledelekhez jussanak addig is, amíg az álom gazdit várják, ezért 3 éve országszerte támogatják a menhelyeket, állatotthonokat.

A június végén megrendezett III. Kutyabarát Piknik és Vásár fő támogatója a Husse Magyarország volt, aki nemcsak rendezvényünket támogatta, hanem a Noé Állatotthon árvái részére is óriási felajánlást tett.

A Husse 100 000 Ft értékű prémium és szuperprémium minőségű táppal járult hozzá a menhelyen élő, kis-, közepes-, és nagytestű kutyusok minőségi etetéséhez. A tápadomány átadására még a Pikniket követően, július folyamán került sor, így a négylábúak már boldogan ropogtatják az extra falatokat.

A Kutyabarát.hu, mint a felelős kutyatartás zászlóvivője, szintén rendkívül fontosnak tartja, hogy a menhelyen élő állatok is megfelelő ellátást és jó minőségű tápokat kapjanak, ezért rendezvényeink bevételéből már évek óta támogatjuk az Állatotthon gazdikeresőit. Nem volt ez másképp az idei első rendezvényünkön, a nagysikerű III. Kutyabarát Pikniken sem, a tombola és a Kutyabarát webshop termékeinek bevételéből a Noé védencei is részesültek. A szerető családra váró kutyák, cicák és nyuszik mellett számtalan állandó lakója is van a Noénak, akik szintén megfelelő gondoskodást igényelnek, és akik virtuális örökbefogadókra várnak.

A Noénál fajtamentő csoportok is működnek, így a Cane Corso, Bulldog, Boxer és a Csau-Csau Fajtamentés is nap mint nap azért küzd, hogy elárvult, bántalmazott, utcára kitett négylábúi mielőbb szerető új otthonra találjanak.

Egy-egy kutya, vagy macska örökbefogadásával nemcsak azért tettünk valamit, hogy csökkentsük a menhelyen élők létszámát, hanem elmondhatatlanul boldoggá tettük azt a kisállatot, aki ezután, talán életében először, érezheti azt, hogy van, akinek ő a legfontosabb.

 

Olvassátok el, hogy miért fogadj inkább idős kutyát örökbe című cikkünket is.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...