Nem utoljára volt Kutyabarát Piknik és Vásár Budán!

A tavalyi évben hagyományteremtő céllal indítottuk útjára a Kutyabarát Piknik és Vásár rendezvényünket. Már az elmúlt évben is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, így nem csoda, hogy az idei Pikniket nagy várakozás előzte meg. Idén a nyarat Budán indítottuk, úgy tűnik, egy hagyományt is indítottunk a Gesztenyés kertben.

A Liget-projekt miatt az idei Kutyabarát Piknik és Vásárnak új helyszínt kellett találnunk. Sokáig keresgéltünk, és végül úgy gondoltuk, hogy partnerünk, a kutyabarát Larus Étterem terasza tökéletes helyszín lenne az idei nyárindító, immáron III. Kutyabarát Piknik és Vásár számára. Ötletünket szíves fogadta a budai Gesztenyéskert mellett található Larus Étterem tulajdonosa, hiszen amellett, hogy az étterem kutyabarát, még mikrochip leolvasóval is segítik, hogy az elkóborolt ebek mielőbb hazajussanak.

Koradélután a terasz hamar benépesült, és Partnereink, természetesen velünk együtt, nagy-nagy szeretettel várták az érdeklődőket és a vásárlókat. Standunknál Kutyabarát webshopunk szinte minden egyedi dizájnnal készült termékét meg tudtátok csodálni és vásárolni. Az „árubeszerzés” és a Partnereinkkel történő ismerkedés mellett az Étterem árnyas terasza a kellemes baráti beszélgetésekhez is nagyszerű helyszínül szolgált.

A Platinum Magyarország jóvoltából az első száz látogató ajándékcsomagot kapott, és a Husse Állateledel sátrát felkereső négylábúak sem távoztak kóstoló nélkül. A BARFshop és a Flash Kutypékség is lehetőséget biztosított minden eb számára a kóstolásra, így a gazdik egészen biztosan a legfinomabb falatokat tudták megvásárolni. A Kutyaelsősegély – Nyújts segítő mancsot! asztalánál a hasznos tanácsok mellett  a Kutyaelsősegély könyvet és az egészségügyi csomagot is be lehetett szerezni.

A Wash & Vau Kutyamosó, a DogSurf – a szimpatikus kutyaszitter szolgáltatás és a Kedvencek Konyhája képviselői pedig úttörő vállalkozásaikat mutatták be az érdeklődőknek. A Sixfeet Design standjánál szebbnél szebb kutyás termékek közül lehetett válogatni.

A CoolPet jóvoltából pedig még idejében beszerezhettük a hűsítő matracot kedvencünknek, hogy a nyári forróságot könnyebben viselhesse. Az ohmyDog kutyakozmetikusaitól kutyánk ápolásával kapcsolatban kaphattunk praktikus tanácsokat.

A Walti Taxi-t már sokan ismertétek, de sok látogatónak jelentett újdonságot, hogy immáron van megoldás arra is, ha – saját kocsi hiányában – akár messzebbre szeretne eljutni négylábú barátjával.

A rendezvényen jelen volt a Vizslafotózás is, akik szívesen tettek eleget minden felkérésnek, és minden kutyust és kutya-gazdi párost megörökítettek, akik ezt szerették volna.

Partnerünk, a Családi Kutya Program (ELTE Etológia Tanszék) jóvoltából a Csányi Vilmos 80.születésnapjának tiszteletére készült emlékkötetet, valamint ”A kutyaetológia kulisszatitkai” című kiadványt is meg lehetett vásárolni. A könyvválaszték színesítéséhez a Metropolis Media Group Kft is hozzájárult, hiszen két izgalmas és olvasmányos állatregénnyel igyekezett felhívni a figyelmet az olvasás fontosságára.

Természetesen volt tombola is, melyre rengeteg felajánlást kaptunk Partnerinktől, így szinte senki sem távozott üres kézzel. A tombola fődíját a Hotel Sopron ajánlotta fel, és vendéglátónk, a Larus Étterem is egy vacsorameghívással járult hozzá az izgalmakhoz. A Husse Állateledel pedig, mint rendezvényünk kiemelt támogatója, számtalan zsák minőségi kutyatáppal bővítette a tombola nyereményeit.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden Partnerünknek, hogy támogatták a III. Kutyabarát Piknik és Vásárt!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, és az égen gyülekező sötét felhők ellenére kitartottatok, és velünk együtt töltöttétek ezt a vasárnap délutánt.

Külön köszönjük mindenkinek, hogy felelős kutyatartóként, kutyája végtermékéről is gondoskodott!

A Kutyabarát webshop termékeinek és a tombola megvásárlásával a NOÉ Állatotthont is támogattátok!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Fotók: Kutyabarát.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...