„Nem akartam, hogy egyedül ébredjen a műtét után”

A New Hampshire-ben található Conway Area Humane Society állatmenhely dolgozói nem mindennapi szeretettel viseltetnek védenceik iránt, az egyik gondozó még azt is vállalta, hogy a kennelben éjszakázzon egy frissen műtött kutya mellett.

Prissy, a 4 éves kopókeverék 3 kölykével együtt egy roncstelepről került be a menhelyre, ahol azonnal átesett az ivartalanításon. A szuka kutyák ivartalanítása azért egy elég komoly beavatkozás és mint minden altatással járó műtét, egyáltalán nem kockázatmentes” – mondta Virginia Moore, a menhely vezetője az ABC News-nak. „Egyik gondozónk, Chrissy úgy határozott, hogy nem hagyja magára a műtét után ébredező kutyát és bemászott hozzá a kennelbe, hogy ne ébredjen egyedül” – folytatta a beszámolót Moore.

 „Láttam Prissy-t, reszketett és egyáltalán nem érezte jól magát. Nagyon szomorú volt, szerettem volna segíteni rajta, ezért bemásztam hozzá a kennelbe, megöleltem és megpuszilgattam” -eleveníti fel a történetet Chrissy. „Ha altatásból felébredve falak és rácsok között találod magad, az nagyon félelmetes. Átéreztem a helyzetét, hiszen én is rettegnék egy ilyen helyzetben.”

A gondozó nem tudta, hogy munkatársa az egészet rögzíti és feltölti a menhely Facebook oldalára, ahonnan szinte vírusként terjedt a videó.

„Talán ez segíteni fog Prissy-nek mielőbb új otthont találni. Szeretném látni, ahogy játszik a gyerekkel, futkározik egy nagy kertben és jól érzi magát” – zárta a beszámolót a gondozó.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: abcnews.go.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...