Saját KB bal
Saját KB jobb

Campus Kutya népszerűsége napról napra nő

A Pallasz Athéné Egyetem (leánykori nevén Szolnoki Főiskola) Gazdálkodási Karának tiszaligeti Campusán lassan már nincs olyan ember, aki ne ismerné azt a korábban kóbor ebet, akinek a B épület mögött már saját kutyaháza és rajongókkal teli Facebook oldala is van.

A kutyus előélete mindenki számára rejtély, talán a sok szeretet és a törődés az, ami Tiszaligeten tartja. A Campus Kutya névre keresztelt eb nemcsak a Campus környékén érzi magát otthon, gyakran felkeresi a piacot és a kollégium térségét is. Figyelmes gyalogosokat meghazudtolva közlekedik a forgalmas utakon, és rutinosan mozog a Tiszavirág-hídon is. 


Campus Kutya már szinte fogalommá vált az egyetemi kar környékén (beküldött fotó), forrás: szoljon.hu

Szabadságát viszont féltve őrzi, így amikor megneszeli az állatvédők közeledtét, néhány napra kámforrá válik. Az öntörvényű eb élelemben sem szenved hiányt, a száraztápot nem igazán kedveli, helyette a finomabb falatokat részesíti előnyben. Bugány János, az intézmény kommunikációs munkatársa a szoljon.hu-nak elmondta, hogy Campus Kutya kedvence a párizsi és a rántott húst csak felszeletelve hajlandó megenni. Az ételt mindenkitől elfogadja, viszont a simogatást csak a kiválasztottaknak engedi meg. Akit méltónak talál, azzal társaságát is megosztja és elkíséri egy darabon.

Facebook oldalát az egyik kolléganő hozta létre – meséli tovább a kommunikációs munkatárs, aki azt is elárulta, hogy Campus Kutya követőinek és lájkolóinak a száma folyamatosan emelkedik.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: szoljon.hu, indexkép: Campus Kutya Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...