Saját KB bal
Saját KB jobb

Menhelyen is lehet lánybúcsút tartani

A Pomázi Kutyamenhely nem mindennapi telefonhívást kapott. Egy hölgy arról érdeklődött, hogy állatszerető barátnője lánybúcsúját tarthatnák-e a menhelyen.

Az esküvő előtti lánybúcsú a legtöbb menyasszony életében örök emlék marad. Fergeteges buli a barátnőkkel, mókás, vagy legalábbis annak szánt feladatok, chippendale-fiúk, limuzinos városnézés és számtalan egyéb ötlet teszi emlékezetessé ezt a napot, vagy estét.

De mi van akkor, ha egy hölgy nem ilyesmire vágyik, hanem barátnői társaságában inkább kutyák között búcsúztatná lányságát?

Az állatszerető menyasszony barátnője előtt nem volt akadály, és felvette a kapcsolatot a Pomázi Kutyamenhellyel, hogy egy igazi kedves meglepetéssel tegye felejthetetlenné ezt a lánybúcsút.

Pomázon meglepődtek a szokatlan kérésen, de szívesen és boldogan mondtak igent a felkérésre.

Amennyire a lehetőségeik engedték, kicsinosították és feldíszítették a menhelyet, hatalmas masnik és virágok kerültek a kennelek rácsaira. A menhely lakói nem igazán értették a nagy készülődés okát és izgatottan várták a fejleményeket.

Volt is nagy meglepetés mind a menyasszony, mind pedig a kutyusok részéről, amikor mindnyájuk számára kiderült a titkolózás oka.

Elnézve a képeket, tényleg sikerült az ifjú hölgynek egy óriási meglepetést szerezni, egyúttal a menhely gazdira váró védenceit is boldoggá tenni.
A lányoknak pedig talán egy-egy kutyus örökre elrabolta a szívét…

Az ötlet nagyszerű és akár követendő is lehet, ha férjhez menő barátnőtök szintén nagy állatbolond.

A TV2 MOKKA riportot is készített a lánybúcsú főszereplőivel:

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás és fotók: Pomázi Kutyamenhely Facebook
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...