Kutyabarát Ki Mit Tud – IV. forduló

Kvízjátékunk máris a IV. fordulójához érkezett. Ebben a fordulóban négylábú barátaink egészségével kapcsolatos fontos tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmeteket játékos formában.

Tisztában vagy azzal, hogyan tudod ellenőrizni Kedvenced egészségi állapotát? Tudod mennyi a kutya normál testhőmérséklete, miről árulkodik a fogíny színe? Hallottál már az álvemhességről? Hamarosan kiderül, mennyire vagy jártas a kutyaegészségügyben.

Tedd próbára tudásodat!

A kvízjáték időtartama: június 18 – 23.

Eredményhirdetés: június 28.

 

KATTINTS ÉS TESZTELD TUDÁSODAT!

A kvíz részletes szabályairól  ITT olvashatsz!

Mit nyerhetsz?

A kvíz kérdéseire helyesen válaszolók között 3 db rendkívül hasznos könyvet sorsolunk ki, hogy baj esetén kéznél legyen a segítség:

 Kis Anna – Dr. Mező Tibor: Kutyaelsősegély

Nem nyertél? Ne aggódj, kapsz +1 esélyt!

Ha minden hónapban velünk játszol, minden kvízt és kérdőívet kitöltesz, automatikusan indulsz a főnyereményért.

Főnyeremény:

2 napos családi kutyás hétvége a Hotel Grante Esztergom *** felajánlásával

A kvízt a Kutyaelsősegély – Nyújts segítő mancsot és a Hotel Grante Esztergom*** támogatja.

Kutyaelsősegély

Az elsősegély nem csak az emberek, a kutyák esetében is nagyon fontos, és bizonyos esetekben akár életmentő is lehet, ha tudjuk, hogy az adott vészhelyzetben mi a teendő. Az alap elsősegélykészségek ismerete természetesen egyetlen esetben sem helyettesíti a haladéktalan állatorvosi ellátást, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a kutyánkat milyen állapotban tudjuk eljuttatni az orvoshoz.

A Kutyaelsősegély könyv célja, hogy könnyen érthető módon, gyakorlati példákon keresztül mutassa be és foglalja össze azokat a lépéseket, amiket meg kell tenni, illetve el kell kerülni abban az esetben, ha a kedvencet baleset éri. Leírja, milyen óvintézkedések szükségesek a balesetek megelőzése érdekében és az adott helyzetben milyen tünetekről ismerhető fel egy haladéktalanul megoldásra váró probléma. Mindenekelőtt egy elsősegélynyújtó kalauz kutyagazdik részére, azonban az elsősegély ismereteken kívül még rengeteg hasznos információt, jó tanácsot is tartalmaz. Mindezt rendszerezett, „felhasználóbarát” formában, lépésről-lépésre leírt információkkal teszi annak érdekében, hogy minél jobban segítse a gazdikat a felelős kutyatartásban.

Hotel Grante Esztergom***

A 2014. évi Év Kutyabarát helye különdíjasa a Szálloda kategóriában.

A Hotel Grante*** 2001-ben épült, jelenleg 11 vendégszobával működik, összesen 35 vendéget tudnak kényelmesen elhelyezni.

3 érv, ami miatt érdemes a Hotel Grante-t választani:

– Nagy alapterületű stúdió szobák, vagy apartman, ahol elfér az egész család és biztosított a kényelmes pihenés

– A hotel tágas kertjében és a tó partján játszhatnak a gyerekek és a kutyák is

–  A Hotel mesterszakácsa állítja össze a vacsoramenüket a kedvezményes csomagajánlatokhoz, amikkel Ön egyszerre pénzt takarít meg és válogatott kulináris élményekben is részesül

Ingyenes szolgáltatások: parkolás, WiFi, asztalitenisz, biliárd, fa a tűzrakóhelyhez + nyársak, asztali társasjátékok

12 év alatti gyerekek a szülők szobájában felár nélkül lakhatnak!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...