Áttörő újítás a kutyajátékok területén!

Dióhéjban csak annyit, hogy a GoughNuts játékok úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb kutyatulajdonos és tenyésztő számára megoldást jelentsen a biztonságot illetően. Hiszen hányszor előfordul az, még a legnagyszerűbb játékok esetében is, hogy a kutya lerág egy-egy darabot belőle és lenyeli, ami akár komoly gondokat is okozhat. A gyártó azt állítja, hogy az ő játékai erre megoldást nyújtanak. Nos valóban így van ez?

Legyünk őszinték, nem igazán várjuk el általában egy rágásra kifejlesztett játékról, hogy az teljesen elpusztíthatatlan legyen, de azért reménykedünk benne, hogy legalább hetekig vagy hónapokig kitart. A rágójátékok terén elég nagy különbség van, ismerünk olyat amit egy-két óra gyenge játszadozás utána már ezer darabban találunk, de léteznek olyanok is, amelyek többhetes intenzív rágás után is, csak néhány apró gumi darab válik le róla.

GoughNuts a biztonság új defíniciója

A biztonság, ez az a pont, ahol a GoughNuts játékok a leginkább kitűnnek a rágójátékok közül. Alapelve annyira egyszerű, hogy érthetetlen más gyártónak eddig, hogy nem jutott eszébe hamarabb. Tehát bármelyik GougNuts játékot kettévágva két különböző réteg található. A fekete, mint külső héj azt jelzi, hogy a játék még jó állapotban van és a kutya használhatja, a vörös belső mag megjelenése esetén viszont el kell venni kedvencünktől a játékot és azt visszaküldve a forgalmazónak kapunk helyette egy újat. Ez az egyszerű felépítés adja a GoughNuts játékok beépített biztonsági rendszerét “Chew Toy Safety Indicator”, ami a gyártó szabadalma. 


Ha a kutyád annyira szétrágná a GoughNuts játékot, hogy a belső piros réteg látszik, akkor a játékot a forgalmazó kicseréli


GoughNuts a gyakorlatilag elpusztíthatatlan kutyajáték

A GoughNuts nem egy hagyományos Kínából importált kutyajáték, amelyet átneveztek és elnyűhetetlennek tituláltak…. Nem, nem. Ezek a játékok Kaliforniában készülnek (USA). A gyártónak egy vegyészmérnökökből és techniakai mérnökökből összeállított szakértő stábja, több mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkeznek a gumigyártás területén, s folyamatosan vizsgálják a már szétrágott játékokat és nézik a kutyák erős álkapcsának mechanizmusát. Ezeket a tapasztalatokat mind-mind arra fordítják, hogy a GoughNuts játékokat tovább fejlesszék, ami mára már annyira sikerült, hogy elfogadott tény lett , hogy ez a legellenállóbb és legstrapabíróbb rágójáték a piacon. Amellett, hogy igen tartós játék, egyéb más kiemelkedő jellemzővel is bír – gyakorlatilag elpusztíthatatlan, úszik a víz felszínén, könnyen tisztítható, gurul, rágható, rugalmas, pattog és újrahasznosítható (ezt csak zárójelben jegyezem meg a környezetbarát kutyatulajdonosok számára.) Hát nem csodálatos?!


A kettős színárnyalatú játékok interaktív foglalkozásokra valóak, nem rágójátékok és nincs bennük a belső piros mag sem. Például a labdajátékok úgy lettek kialakítva, hogy a felületük barázdált, így nem akadályozza a kutyát játékközben a légzésben.Viszont ezekkel a barázdákkal a játék veszít a tartósságából, ezért ez is interaktív játék.


 

Bővebben a játékokról ITT olvashattok! 

 

 

 

(x)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...