A világ legmagányosabb kutyája – egy álom valóra vált

A szerencse Michael Bay személyében mosolygott Freya-ra, a már 6 éve menhelyen élő kutyusra, akin eddig már több mint 18 000 ember átnézett. A világ legmagányosabb kutyájának nevezett Staffordshire bull terrier előtt megnyílik Hollywood, de legfőképpen  végre egy szerető otthon kapuja.

Ő már sok éve él itt és az emberek folyamatosan átnéznek rajta. Nem értem, miért hagyják figyelmen kívül, mi imádjuk, és a szívünk szakad meg miatta” – írta Kate Jones a menhely vezetője honlapján. A reményvesztett kutyus történetét és fotóit több helyen meg is osztották, hátha felfigyelnek rá, így került a hír a brit sajtóhoz. 

A múlt hónapban több brit hírportál is beszámolt Freya eredménytelen otthonkereséséről, akinél már epilepsziát is diagnosztizáltak. Michael Bay a Transformers – filmek rendezője egyike volt azoknak, akik olvasták ezt a szomorú történetet. 

Az Egyesült Királyságban láttam meg ezt a hírt a múlt héten. A „világ legmagányosabb kutyája” szerepelni fog a következő Transformers filmben” – írta a Twitteren a híres rendező.  „Freya epilepsziás és egész életét a menhelyen töltötte. Mi otthont fogunk neki találni, és ha ez mégsem sikerülne, akkor hozzám fog költözni. Üdv a stábban, Freya!” – tette hozzá.

A menhelyen is meglepődtek ezen a váratlan fordulaton. „Ez egy kicsit meglepő, csak az volt a célunk, hogy otthont találjunk neki” – mondta a menhely szóvivője a The Dodo-nak. „Michael Bay irodája felvette velünk a kapcsolatot, és a hosszas kommunikáció után nagyon örültünk annak, hogy szerepet kap a filmben. Így sokan megismerik, és talán sikerül neki állandó otthont találni, ami a legfontosabb.” – zárta a nyilatkozatot a szóvivő.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás és fotók: thedodo.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...