Úton egy Basset Hound-dal: a lány, a kutya és egy adag kutyanyál

A szerencsésebbeknek nem kell négylábú barátjukat egész napra otthon hagyni. Gazdi és kutyája együtt mehetnek a munkába. Az utazás minden kutya számára nap mint nap új élményt kínál, ami azt jelenti, hogy mi is tanúi lehetünk néhány vicces pillanatnak.

A Görögországban élő és dolgozó Ilektra 31, Elliott, az ő basset hound-ja pedig 4 éves. Minden nap együtt ingáznak otthonuk és a lány munkahelye között, hogy Elliott ne legyen egész nap egyedül.

Mint minden basset hound, Elliott is szereti az embereket. Szuper kíváncsi kutya, aki mindenben részt kíván venni, nem számít, hogy mi a foglalatosság tárgya.” – meséli Ilektra a lifewithdogs.tv-nek. Az első közös útjukon vette észre a lány, hogy kutyáját minden érdekli, ami útközben történik. „Előremászott mellém az első ülésre, és úgy figyelt, mintha ő vezetne. Úgy gondoltam, hogy ez nagyon vicces és elkezdtem felvenni az utazásainkat.

A végeredmény pedig egy aranyos és kedves videó lett. A képek alatt hallható dal is saját készítésű, a zene Elliott zeneszerző „apukájától” származik, a kutya központú szöveget pedig Ilektra írta.

Ilektra útjai azóta sokkal vidámabbak, mert minden nap egy boldog és figyelmes eb ül mellette. „Elliott egy nagy hangulat fokozó, nagyon vicces és szerethető kutya. Igazi barát, és imádom őt.

Azért így mindjárt más a napi rutin, ugye?

 

Olvassátok el a korábbi cikkeket is a kutyabarát munkahelyekről és nézzétek meg a munkahelyi kutyás etikettünket is!

Kutyabarát munkahelyek hazánkban

Kutya a munkahelyen: előny vagy hátrány?

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: lifewithdogs.tv
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...