Manhattan utcáin egy kutya mini BMW-vel közlekedik

New Yorkban az Upper East Side-on megszokott a luxusautók látványa, de az azért még nem mindennapi látvány, hogy egy kutya üljön a volán mögött. Vajon egyedi esetről van szó, vagy újabb őrület van kialakulóban?

Az 5 esztendős Shih-tzu, Luigi Maestro miniatűr BMW- jét vezetve járja Manhattan utcáit. Mivel még túl fiatal ahhoz, hogy jogosítványa legyen, ezért nem ő vezet. A távirányítós autót gazdája, Anisha Lakhani irányítja, aki néhány lépéssel mögötte halad.

A gazdi forgatókönyvíróként és szabadúszó újságíróként dolgozik New York-ban, korábban pedig a Dalton School-ban tanított. Amikor Luigival és a BMW-vel sétálni indulnak, nem kis feltűnést keltenek, mindenki megfordul utánuk, hogy megörökíthesse a még ritka pillanatot, amikor egy kutya vezet egy autót.

Luigi a mini Beemert 5. születésnapjára kapta gazdájától.

 

Kicsit tovább gondolva ezt a kutyás-autós témát, ha sokakon elhatalmasodik ez az őrület, akkor az autók mellett szükség lesz új utacskákra (tudjátok, mint a biciklis sávok), biztosításra (autóra és kutyára egyaránt), és még ki tudja, mit hozhat magával az új divat… Jó üzlet sokaknak, az biztos, de vajon a kutyáknak is jó? Normális, hogy egy egészséges kutyát babakocsiban tolnak, vagy autóba ültetnek, ahelyett, hogy tényleg sétálna, szaladgálna és fizikailag is fáradna?

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: collegecandy.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...