Május utolsó vasárnapja a gyerekeké – akár két-, akár négylábú a gyerek

Május 28.-án, szombaton a NOÉ Állatotthonban is gyereknapot tartanak. A négylábúak adottak, a kétlábúakat pedig nagyon nagy szeretettel várják a színes programokra. A gyereknap keretében örökbefogadásra is lesz lehetőség.

Az Állatotthon védenceinek eddig nem volt szerencséje, hiszen az örökbefogadó napot az idén már kétszer is elmosta az eső. A hétvégére viszont jó időt jósolnak a meteorológusok, így a gazdátlan négylábúak új eséllyel indulhatnak egy boldogabb, gazdis élet felé.

Az örökbefogadás mellett állatsimogató is lesz. A „szokványos” kutya-, és cicasimogatás mellett birkák, kecskék, libák, nyuszik, kacsák és még sok más tollas és szőrös állatka is szeretné élvezni a simogató kezecskéket.

Időpont: 2016. május 28. 10 – 15 óra között
Helyszín: Budapest, 17. kerület Csordakút utca vége

A gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni: lesz akadályverseny, szinezőverseny, arcfestés, kézműves programok, játszóház. Lehet majd lovagolni, egy elektromos kisautóval pedig az Állatotthon környékét fedezhetik fel az érdeklődők.

A jótékonysági zsákba macska és kézműves vásár egyedi ajándéktárgyainak nagy részét az Állatotthon önkéntesei készítették, így ezek különleges értéket képviselnek. Ne hagyjátok ki!

Az éhes és szomjas látogatók egy finom kávé, vagy forró csoki kortyolgatása közben vegetáriánus finomságok közül válogathatnak.

Külön tombola lesz gyerekeknek és felnőtteknek, ahol minden szerencsés értékes és hasznos ajándékokkal gazdagodhat. A fődíj egy tablet!

Tavaszi kutya nagymosás is lesz, bemutatkozik a Wash & Vau önkiszolgáló kutyamosó.  Minden kutyus, legyen akár sáros, poros, piszkos, pillanatok alatt tiszta és illatos lehet a kutyazuhanyozóban. A kutyamosó a meleg ellen is hatásos – kinek ne esne jól egy hűsítő zuhany 🙂 ! Mindenki, aki most igénybe veszi a Wash & Vau kutyamosót, a NOÉ-s védenceket támogatja. 

A részvétel ingyenes, de mindenki hozza magával kedvence oltási könyvét!

A részletes programot az esemény Facebook oldalán találjátok!

A gyermeknapon a Kutyabarát.hu csapatával és Mamba kutyával is találkozhattok.

A szervezők és kicsi, ám annál lelkesebb csapatunk mindenkit szeretettel vár!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Noé Állatotthon Facebook, fotók: Noé Állatotthon korábbi gyermeknapok képei
 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...