Saját KB bal
Saját KB jobb

Bevásárlás közben se hagyd a kutyádat az autóban!

Egyre melegebb az idő, és annak ellenére, hogy még nincs itt a nyári forróság, az autó zárt terében nagyon hamar fojtogatóvá válik a klíma. A résnyire nyitva hagyott ablak sem jelent megoldást a kocsiban hagyott kutya számára. Az ügyintézés és a bevásárlás idejére inkább hagyjuk otthon négylábú barátunkat!

Az Állatmentő Liga tegnap egy hívást kapott, mely szerint valaki a Pólus Center parkolójában hagyta a kutyáját bezárva az autóban.

Pólus Centertől kaptunk hívást, hogy több mint 1 órája bent van egy kutya az autóban. A bejelentő megkérte az egyik multit, hogy mondja be a rendszámot, de ezt az alkalmazott megtagadta, mondván nincs meleg. Rendőrségtől kértünk segítséget a rendszám alapján végül a gazda így előkerült a vásárlásból. Elmondtuk neki, hogy még nincs az a nagy meleg, de nem igazán jó dolog a kutyát több órára zárt kocsiba hagyni. Megértette és továbbiakban tartózkodik az ilyen magatartástól nehogy baj legyen ha nagy meleg lesz.” – olvashatjuk az esetről az Állatmentő Liga beszámolóját a közösségi portálon


fotó: Állatmentő Liga facebook

Ha már mindenképpen kutyánkkal tervezzük a bevásárlást, akkor inkább egy kutyabarát bevásárlóközpontot keressünk fel. Tájékozódni azonban még ilyen esetben is kell, hiszen itt sem minden üzlet kutyabarát.

Olvassátok el korábbi cikkünket a kutyás bevásárlással kapcsolatban:

Bevásárlás kutyával – néhány jó tanács

Kutyabarát bevásárlóközpontjaink

Allee

AsiaCenter

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: Állatmentő Liga Facebook, az indexkép csak illusztráció, forrása: vetwest.com.au
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...