Egy érző szív a kemény külső mögött

A texasi fiatalember napja átlagosan indult, mégis hétköznapi hős vált belőle. Február közepén, amikor Harley Davidsonján útra kelt, nem sejtette, hogy hamarosan egy újabb négylábú költözik a szívébe és a motorjára.

Brandon Turnbow szemtanúja volt, hogy az autópálya mellett egy férfi bántalmazott egy kis fehér kutyát, majd elhajtott. Brandon azonnal megállt és a kutya segítségére sietett, aki akkor már a forgalmas út szélén ácsorgott. Letérdelt a reszkető kiskutya mellé és nyugodt hangon beszélni kezdett hozzá. A kutyus megérezte a segítő szándékot, hagyta, hogy a fiatalember a karjaiba vegye és kabátjába tekerje kis testét, hogy ezzel még nagyobb biztonságot nyújtson számára. Turnbow-nak arra is volt figyelme, hogy az indulással várjon addig, amíg a kutya megszokja a motor zaját és rezgését. 

Előző tulajdonosának amúgy sem adta volna vissza, ezért úgy döntött, befogadja a fehér kiskutyát. Mivel már volt egy kutyája, aki Harley névre hallgatott, megmentettjét azonnal Mr. Davidsonnak keresztelte el. A hazáig tartó motorúttal kapcsolatban voltak kétségei, de hamar kiderült, feleslegesen aggódott, az utazást Mr. Davidson igencsak élvezte. Olyan volt, mintha egész életében motoros kutya lett volna. Némi helyezkedés után, hamar megtalálta a számára legkényelmesebb helyet és onnantól kezdve másodpilótaként, büszkén ült a Harley-n. „A hazafelé út hollywoodi filmbe illő volt, mindenki lelassított és mosolyogva nézte, ahogy Mr. Davidson büszkén feszít a Harley-n. Azt hiszem valójában ő egy kicsit őrült, élvezi, hogy átfújja a szél, és az összes szag az orrába kerül” – meséli Brandon.

Ez inspirálta az énekes férfit, hogy egy dalt írjon a hős kutya tiszteletére. 

Mr. Davidson hamar beilleszkedett új családjába, jól kijön Harley-val is. Brandon pedig nap mint nap annyi szeretetet kap ettől a csodálatos kiskutyától, amennyit korábban el sem tudott képzelni.

Mivel a kutyus közel 10 éves, még belegondolni is rossz, mennyit szenvedhetett eddig korábbi lelketlen gazdája mellett, de a marcona külsejű, ugyanakkor lágyszívű Harley Davidsonos fiatalembernek köszönhetően végre jóra fordult a sorsa. Kicsi élete 180 fokos fordulatot vett és idős korára egy olyan szerető otthonra lelt, melyről korábban csak álmodozhatott.

A motorozás a szenvedélyévé vált, így, azóta Brandon és Mr. Davidson együtt szeli Texas útjait.

„Őszintén hiszem, hogy mindannyiunk sorsát egy magasabb erő irányítja. Főként Mr. Davidsonét” – zárja Trunbow.

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

(forrás: barkpost.com)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...