Saját KB bal
Saját KB jobb

Hétköznapi hősök nélkül nem megy

Jótékonysági kampány a Debreceni Kutyamenhely lakóiért – A legtöbben szívesen segítünk,ha bajba jutott állatokról van szó, ugyanakkor az is igaz, hogy általában nincs „felesleges” pénzünk egy ilyen kiadásra. Kevesen tudják azonban, hogy ilyenkor nem csak pénzzellehet segítő kezet nyújtani.

Idén márciusban a Debreceni Kutyamenhely egy újabb fontos bővítéssel szeretné meglepni lakóit: egy 20 x 20 méteres, drótkerítéssel körbezárt kifutót építenének azon kutyusok számára, akik nehezebben illeszkednek bele a menhely életébe. A kifutónak hála ugyanis az ott élő és az újonnan bekerülő kutyák biztonságosan, felügyelet alatt ismerkedhetnének egymással, így könnyedén elkerülhető lehet az agresszió és az esetleges sérülések is.

A kifutó egy nagyon régóta húzódó problémára jelenthetne tehát megoldást: nélküle a „problémás” kutyusokat ugyanis a saját és társaik testi épségének megóvása érdekében egy-­egy külön boxban kell elhelyezni, ami ahhoz hasonló érzés nekik, mintha nekünk egy franciaágy méretű szobába bezárva kellene élni az életünket, és csak napi pár perc sétára mehetnénk ki levegőzni.

Az Együtt az Állatokért Közhasznú Egyesület menhelye már 12 éve hűségesen segít az utcára került állatokon. Mindez azonban nem valósulhatna meg hétköznapi hőseik nélkül. Ha te is szeretnél segíteni a menhely lakóin, akkor ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy jót tegyél. Az alapítvány ráadásul nem csupán pénzbeli adományokat fogad az állatbarátoktól: az építéshez bármilyen alapanyagot felajánlhatsz, valamint szívesen várnak téged az esemény mindkét napján,hogy kétkezi munkáddal segítsd a kifutó felállítását.

Jelentkezéshez és további hasznos információkért látogass el most az esemény honlapjára: http://bit.ly/kifuto

A menhely lakói és dolgozói minden segítségért nagyon hálásak!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...