Saját KB bal
Saját KB jobb

Szerencsés megmenekülés

Tegnap Egerben egy elcsatangolt kaukázusi juhászkutya 4 méter magasan egy domb mélyedésében rekedt. A kutyának több szempontból is óriási szerencséje volt, vagy talán Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje tartotta rajta a szemét és vigyázott rá, hogy épségben túlélje a kalandot.

A kutya több méter magasról esett a borospincék felett lévő kiálló sziklaszirtre. Ez, szinte a csodával határos módon megfogta, útját állva a további, talán végzetes zuhanásnak. Itt került csapdába, mivel sem visszafelé, sem pedig lefelé nem vezetett út. Az ilyenkor elhagyatott boros pincék környékén, a szomszéd kutyák ugatására felfigyelő férfi vette észre az erdei környezetbe szinte teljesen beleolvadó nagytestű kutyát.

Azonnal segítséget hívott, de a speciális mentők is csak a tűzoltók közreműködésével, egy emelőkosár segítségével tudták lehozni a magasból a fáradt ebet.

A kutyában szerencsére volt mikrochip, így hamarosan haza is került a város másik végében élő gazdáihoz, akik reméljük, hogy ezután jobban fognak vigyázni arra, hogy ne szökhessen ki Kedvencük.

Az esetről a Tények adásában is beszámoltak:


Forrás: TV2 Tények

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...