Dolgoznál itt? Kutyabarát álomiroda

Egy amerikai kutyafelszereléseket gyártó cég, elhatározta, hogy nem csak beszél arról, miért is hasznos és jó, ha naphosszat együtt lehetünk Kedvencünkkel, hanem megvalósította az álmokban szereplő kutyabarát irodát. 

A legtöbb kutyás talán egyik titkos vágya, hogy olyan helyen dolgozhasson, aminek valami köze van a kutyához. Kutyapanzió, kutyás webáruház, kutyapékség, kutyauszoda vagy bármilyen munkahely, ami „kutya”-val kezdődik J . Az ilyen helyekre munkavállalóként „elvárásunk”, hogy kedvencünk is nap mint nap elkísérhessen bennünket.

A Kurgo-nál úgy gondolták, hogy „kényeztetik” kicsit a dolgozókat, és igazi kutyaparadicsomot varázsolnak a munkavállalók ebeinek, hogy egész nap ne kelljen otthon gubbasztaniuk gazdáikat várva. Mivel a kollégák 90%-a kutyás, így a több, mint 350 négyzetméteres iroda kialakítása abszolút kielégíti a kutyás igényeket. Minden helyiség könnyen takarítható, az összes munkaállomáshoz kutyaágy tartozik, melynek mérete az adott kutya méretéhez igazodik.

A konyhai hűtő nemcsak embereknek, hanem a Kedvenceknek is rejteget ínycsiklandozó falatokat. Mivel takarítani senki sem szeret túlzottan, a kétlábúaknak használatos lábtörlő mellet, van egy kutya tappancsmosó is, hogy esős, saras, latyakos időben a négylábúak is tiszta mancsokkal léphessenek be az irodába.

És ezek után mi jöhet még? Beltéri kutyajátszótér! Itt amellett, hogy kitombolhatják magukat az ebek, tesztelik a cég által gyártott kutyás játékokat, kellékeket is.

Nézzünk körül álmaink kutyabarát irodájában:

Jelentkezzen az, aki nem szeretne ilyen helyen dolgozni?

Szerencsére Magyarországon is egyre több a kutyabarát munkahely. Bár a videón látható álom, talán nem áll rendelkezésünkre, de mindenképpen pozitívumként értékeljük, hogy a magyar munkáltatók is nyitottak a kutyás dolgozók irányába.

Az Év Kutyabarát Munkahelye 2015 pályázatán a legtöbb szavazatot az Insomnia Reklámügynökség kapta, nem véletlenül. Ismerkedjetek meg velük is!

No és persze sosem lehet tudni, biztosan vannak vagy lesznek olyan munkáltatók is, aki örömmel veszik a kutyás munkavállalóik ötleteit egy kis fejlesztésre.

Kutyabarát munkahelyek, ahová vendégként és dolgozóként kutyáddal is mehetsz:

Kutyabarát munkahelyek

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...