Esküvő kutyával? Igen!

Életünkben vannak különleges pillanatok, napok melyek örökre emlékezetesek maradnak. Örömünket szívesen osztjuk meg családunkkal, rokonainkkal és persze szeretett kutyánkkal. Egyre több házasulandó pár érzi úgy, hogy életük legboldogabb napján Kedvencüknek is mellettük a helye. Ma már szerencsére Magyarországon is megvalósítható a kutyás esküvő, egyre több olyan hely van, ahol partnerek ebben.


TIPP

Böngéssz kutyabarát szállodáink és éttermeink között!


Természetesen egy kutyás esküvő még a szokottnál is sokkal több szervezéssel, odafigyeléssel, előkészülettel jár. A megfelelő helyszín és fotós kiválasztása kulcsfontosságú lehet ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, és az ünnep ne kutyánk fegyelmezéséről szóljon.

Vannak olyan helyzetek, amikor nem is lehet kétséges, hogy kutyánk ott legyen az esküvőnkön. Bella segítő kutya, aki mindig gazdája Valerie mellett van. A hölgy ugyanis pánikbeteg és gyakran szorong, így képzett kutyája segít neki abban, hogy nyugodt maradjon, amikor érzi, hogy pulzusszáma emelkedni kezd. Nem is volt kétséges, hogy Bella és Valerie együtt vonultak az oltár elé Valerie és Andrew Parrot január 9-i esküvőjén – számol be róla a boredpanda.com. Minden esküvő rengeteg izgalommal jár, így Bellának jutott feladat bőven, csökkentendő a feszültséget a kritikus pillanatokban azonnal gazdája mellett termett.

A Kutyabarát.hu igyekszik a házasulandók segítségére lenni, honlapunkon országszerte olyan éttermeket, szállodákat ajánlunk ahol kutyánkat is szívesen látják. Partnereink között rutinos, állatok fotózásában jártas profi fotósra is bukkanhattok, így biztosak lehettek abban, hogy életetek „nagy napján” álmaitok kutyás fotói is megvalósulnak.

Hazánkban van egy egyedülálló mozgalom, melyet a  mennyegzoalap.hu indított „Jótékonyság az esküvőn” elnevezéssel. Ennek keretében menhelyeknek, az ott élő árva kutyusoknak igyekeznek adományok gyűjtésével segíteni. A kezdeményezést természetesen a Kutyabarát.hu is felkarolta, szállás- és vendéglátóhely partnereink bevonásával segítjük a mozgalmat, ezen felül folyamatosan tájékoztatjuk a kutyabarátokat a mozgalom aktivitásairól.

A kutyás esküvőkről általában, és a „Jótékonyság az esküvőn” mozgalomról szóló korábbi írásainkat itt olvashatjátok:

Mondj Igent a kutyás esküvőkre!

Csatlakozz a Jótékonyság az esküvőn” mozgalomhoz

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...