Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyatemetőbe fekteti pénzét Klapka György

Klapka György, az ismert magyar üzletember egy különös, már-már bizarr vállalkozásba kezd: kutyatemetőt és kutyakrematóriumot épít – tudta meg a Blikk. A portálnak nyilatkozó Klapka elárulta, a belvárosi ingatlanjának eladásából származó pénzt kívánja befektetni új vállalkozásába.

Kiderült, Klapka György már régóta gondolkozott azon, hogy kutyatemetkezési vállalkozást hoz létre:

A csömöri krematóriumot én építtettem, német holttesteket akartam égettetni benne, de nem engedélyezték a külföldi hullák hamvasztását, így 10 éve eladtam a temetkezési vállalatnak. De ebben a bizniszben látok lehetőséget továbbra is. Tizenhárom kutyám van a különböző birtokaimon, imádom őket, de tudom, ha elpusztulnak, nehéz megoldani a temetésüket. Egy kimúlt állatot nem lehet csak úgy elásni, mert veszélyes hulladéknak számít az állattetem, ezért gondoltam, hogy kutyakrematóriu­mot és -temetőt építek a Keresztúri úti földemen – mondja Klapka, akinek nem csak légből kapott terve, hiszen már be is szerzett nyolc kazánt a hamvasztáshoz.

A tervrajzok készen vannak, a kazánokat beszereztem, sőt a dögszállításra engedélyezett hat autó is megvan. Urnákban kapja majd meg kedvence hamvait a gyászoló gazdi, aki hazaviheti, de ha akarja, a sírkertünkben el is temettetheti egy rendes szertartás kereté­ben az elhunyt állatokat. Kutyákon kívül cicákat, papagájokat vagy tengerimalacot is vállalunk. Sőt ha igény van rá, emléktáblás falat is építünk az urnahelyek mellé – fogalmazott Klapka a Blikknek.


Klapka György “Cicuka” nevű kutyájával (Fotó: borsonline.hu)

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...