Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy kutya végrendelete

A kutyák is ugyanolyan érző lelkek, mint az emberek, csupán annyi a különbség, hogy érzéseiket, gondolatukat kevésbé értjük. Vajon a kutyák hogyan számolnak el életükkel, milyen lenne egy kutya „végrendelete”? Ezt a témát járja körül a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány közreműködésével létrejött videó. Szívszorító képsorok.

Egy kutya végrendelete.

Nem fogsz mást látni csupán egy kutya gondolatait….hidd el ez is elég lesz ahhoz hogy megérts mindent….
szívszorító…? igen…
el fognak e eredni a könnyeid…? igen, valószínűleg….
megéri e mégis végignézned? igen, hisz csukott szemmel és szívvel lehet élni – de van értelme?

Ezt a videót azoknak ajánljuk akik mellettünk álltok a mindennapi harc során, Nektek akik tudjátok mit jelent ha egy mentett állatot szívetekbe, otthonotokba, házatokba, családtagként befogadtok.

Köszönjük mindenkinek aki akár ideiglenes befogadóként, akár örökbefogadóként, akár adományaitokkal segítitek munkánkat. Segítségetekkel 2015. decemberéig több mint 2100 állat életét tudtuk megmenteni! Köszönjük azoknak akik terjesztitek azokat a legfontosabb dolgokat amikben mi minden körülmények közt hiszünk: ivartalanítás, ideiglenes befogadás, örökbefogadás!!! Mindenkinek köszönjük aki támogatja munkánkat bármilyen módon! Kérjük továbbra is segítsetek hogy segíthessünk! A szívetek pedig legyen nyitva bármilyen nehéz is…

NAGYON FONTOS: minél több ideiglenes befogadót találunk Budapestről és Füzesabony környékéről annál több életet tudunk megmenteni – ha Te is segíteni szeretnél kérjük írj nekünk üzenetben!

www.fuzallatvedelem.hu

Köszönjük a Leidar Norvég vállalatnak hogy segítségükkel ez a videó elkészülhetett!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...