Saját KB bal
Saját KB jobb

Örök garancia egy nyakörvre?

A válasz, igen, létezik! A világhírű LupinePet 1990 óta gyárt kutya és macska felszereléseket, egyedi mintás és hagyományos színekben – örök garanciával!

Miből is van?

A hegymászók és túrázók által is használt, erős és nagy teherbírásnak kitehető anyagok inspirálták a LupinePet alkotói csapatát. A nyakörvek mintája anyagában festett szálak szövésével készítik, nem utólagosan varrják fel a szövet anyagára. Biztosítva a kiváló minőséget minden egyes felszerelés esetében. Ami egyedivé teszi, hogy a gyártó minden termékére ÖRÖK GARANCIÁT vállal, a garancia kiterjed még a rágásra is. 

Hangsúly és a sikere a részletekben rejlik. LupinePet a legjobb minőséget igyekszik elérni. A termékeket kézzel készítik! A szíj előállításánál használt magas húzószilárdságú szövet és az egyedi extra erős csatok biztosítják a termék hosszú élettartamát.

ÖRÖK GARANCIA, na de mire is?! LupinePet, már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére, majd kiterjesztette a garanciáját rágásra is! Azóta a rágásra vállalt garanciája által lett híres. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legkeresettebbé a világon. 

Hol tekintheted, próbálhatod meg őket? Kattints IDE és megtudhatod!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...