Saját KB bal
Saját KB jobb

Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó – Piros szalaggal az állatkínzás ellen!

Október 11-én 6. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Havanese és Kistestű Kutyatalálkozó a Facebook-on alakult ’Bichon Havanese Klub Hungary’ közösségének szervezésében, 12 órai kezdettel a népligeti Strázsa Kutyaiskola területén, Budapesten. A rendezvény szervezői nem csupán Bichon Havanese kutyák részvételére számítanak, bármilyen fajtájú kutyát szívesen látnak.

A találkozó kiemelt vendégeként Balázs Klári és kutyája, Fánika lesz. A rendezvény célja, hogy családias hangulatban egy vidám, élményekben gazdag napot tölthessünk el kutyáinkkal, új ismerettségek és barátságok szövődjenek, mint a korábbi 5 találkozó alkalmával.

A délután programjai között  szerepelnek majd különböző vetélkedők, versenyek, és a találkozó alatt gazdis fotózás is várja majd a résztvevőket a klub egyik szponzora, az IceLight Photography szervezésében, amely teljesen ingyenes lesz gazdik és kutyáik számára. A találkozókat a közös csoportkép készítése és egy nagy értékű tombola zárja minden alkalommal, melyre szintén több szponzor biztosítja a nyereményeket.


Fotó: Icelight Photography

A szórakozás mellett egy komoly szakmai előadásra is sor kerül Bálint Andrea, kutya-fizioterapeuta által, valamint lehetőség lesz kedvenceink számára kutyaeledelek és tápok, játékok és különféle kiegészítők vásárlására is.

Belépő 500 Ft/fő áron váltható a helyszínen.

Amennyiben kedvet kaptán és szeretnél kikapcsolódni kedvenceddel, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is, hogy időben értesülhess az aktuális hírekről, információkról, és egy vidám, kutyás társaság tagja legyél.

Információ: https://www.facebook.com/events/931823426877754/

Eső esetén alternatív időpont: október 11.

Sok szeretettel várnak minden kutyust és gazdiját a Szervezők!


Fotók: korábbi rendezvények képei, Endresz Erika, Icelight Photography

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...