Saját KB bal
Saját KB jobb

Újra Vizslatúra Esztergomban

Immáron a 91. Vizslatúrát szervezik meg a vizslások. A nyári szünet előtti utolsó családias, kicsit kirándulós, kicsit városnéző vonatozós, kicsit fürdős, kicsit fagylaltozós  programjukra hív minden vizslát a gazdájával együtt a Vizslatúra. No persze nemcsak vizslásokat várnak, bárki jöhet, aki kutyás, kutyabarát vagy csak érdeklődő.

Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. Várunk minden olyan vizslát, aki nem veszekedős, így kutyaközösségbe vihető. S természetesen szeretettel várunk minden vizslabarátot és kutyakedvelő embert!

A 91. Vizslatúra együttműködő partnere a Kutyabarát.hu. A tavalyihoz hasonlóan most is a kutyabarát Hotel Grante ad bázist a vizslásoknak, kutyabarátoknak.

További információkért látogass el a Vizslatúra oldalára.

Kedvcsináló képek a tavalyi esztergomi túráról:

További képek ITT.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...