Mozizz kutyáddal a belvárosban!

Egy némafilm is szólhat nagyot az Erzsébet téren! A Rágcsálók Éjszakáján minden éji rágcsaragadozót különleges filmélménnyel vár a SlimUp. A filmvetítés különlgessége, hogy a kutyákkal érkezőket is szívesen fogadják!

Mindenki számára ismerős szituáció, amikor a moziban egy-egy halk, drámai jelenetnél csak a nézők ütemesen dolgozó állkapcsát lehet hallani. A négy évvel ezelőtt Oscart nyerő, a mozi hajnalát idéző A némafilmes (The Artist) kedvenc prédája lett a hangosan ropogtatóknak.

Most a SlimUp úgy döntött, hogy egy kivételes estén ismét összehozza a lelkes nassolókat kedvenc filmjükkel! Az I. Rágcsálók Éjszakáján ingyenes vetítéssel várunk minden mozirajongót az Erzsébet téren, ahol a nézők kedvükre ropogtathatnak majd az egészséges SlimUp Snackekből, Kölesgolyókból és Sandvichekből A némafilmes alatt – négylábú kedvenceik társaságában.

Az időben érkezőket ráadásul SlimUp pokrócokkal jutalmazzuk egy rövid regisztrációért cserébe, hogy az élmény még kényelmesebb legyen. Így aztán a közönségnek nem lesz más dolga, mint olyan hangosan ropogtatni, ahogy jólesik!

Időpont: 2015. június 26. 21:00

Helyszín: 1051, Budapest, Erzsébet tér

További részletek: https://www.facebook.com/events/395814993943713/

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...