Saját KB bal
Saját KB jobb

Nyárindító Kutyabarát Piknik és Vásár

Vasárnap tartottuk a „Kertem”-ben a Nyárindító Kutyabarát Piknik és Vásár rendezvényt. Rengeteg gazdival és kutyussal, nagyon jó hangulatban telt a délután, és még az időjárás is kegyes lett hozzánk délutánra. Partnereinknek köszönhetően a gazdik hasznos dolgokat vehettek kutyusaik számára, tanácsokat kaphattak, szakértőkkel beszélgethettek vagy akár kedvencükkel fényképezkedhettek is. 

A Vizslabolt.hu és Kiskutyabolt.hu standjainál sok hasznos felszerelés, játék, kiegészítő közül lehetett válogatni, a Flash Kutyapékség ínycsiklandozó és egészséges kutyakekszeket, sütiket, a GranataPet  pedig szuper prémium minőségű tápokat kínált.  


Fotó: Állati Fotózás

Fotó: Vizslabolt.hu

A Coolpet aktuálisan hasznos termékeivel jelent meg a Pikniken: hűsítő matracokat, törölközőket lehetett náluk vásárolni. A Sixfeeet Design-nál a szebbnél szebb nyakörvek és egyéb kiegészítők között válogathattunk, de akár a gazdik is választhattak maguknak egyedi ruhákat.


Fotó: Sixfeet

Hasznos információkkal, tanácsokkal, a már jól ismert kutyaelsősegély könyvvel és a praktikus Doggie Tállal jelen volt a Kutyaelsősegély. A Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon standját hasznos tanácsok érdekében, és – gyermeknap lévén –  játéklehetőségek miatt keresték fel sokan.  A Családi Kutyaprogram, az ELTE Etológia Tanszékéről is képviseltette magát Csányi Vilmos Kutyaakadémiája című könyvvel, melyet Csányi Vilmos tanítványai, a Családi Kutya Program tagjai, az ELTE Etológia Tanszék dolgozói és hallgatói ünnepi kötetként állítottak össze. Megtisztelő számunkra, hogy a könyv nálunk volt először nyilvánosan elérhető.


Fotó: Állati Fotózás

A Bol-Dog Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak részéről személyesen nem tudták képviseltetni magukat, de többi partnerünkhöz hasonlóan tombola ajándékokat ajánlottak fel.

A westie gazdik és kedvelők is jól érezhették magukat, hiszen a Westie Rescue Hungary-nak köszönhetően sok kedves „fehér szösszel” találkozhattak, és westie-s ajándéktárgyakat is vásárolhattak az egyesület támogatásával. Jelen volt a Mentőöv Állatvédő Egyesület is a Pikniken, akiket jó pár régi mentett kutyusuk meg is látogatott. Az Állati Fotózás pedig a megszokott jó hangulatban gondoskodott a kutya-gazdi fotókról.


Fotó:Állati Fotózás

A belépés a rendezvényre ingyenes volt, becsületkassza alapon a Noé Állatotthon Alapítvány Boxer Fajtamentő Csoportjának gyűjtöttünk. Nagy örömünkre szolgált, hogy annak ellenére, hogy a Noé Állatotthonban is gyermeknapi rendezvény volt aznap, délután azért kilátogattak hozzánk a Boxer – és Cane corso Fajtamentés oszlopos tagjai is.


Fotó: Kutyabarát.hu

Fotó: Kutyabarát.hu

A tombolán partnereink által felajánlott ajándékokat, kutyás könyveket sorsoltunk ki, a fődíj pedig 2 fő részére, 2 éjszakára szóló félpanziós hétvége Balatonmáriafürdőn, a kutyabarát Pelso Panzióban, ahova természetesen szívesen várják a nyertes házi kedvencét is.


Fotó: Állati Fotózás

A tombola nyerteseinek gratulálunk! Reméljük mindenki jól érezte magát az első Kutyabarát Pikniken, folytatása következik! Köszönjük, hogy ellátogattatok hozzánk, a partnereinknek pedig, hogy részt vettek a rendezvényünkön!


Fotó: Állati Fotózás

További képeket az Állati Fotózás oldalán találhattok! 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...