Saját KB bal
Saját KB jobb

Képzelt interjú a NOÉ Labdászati Miniszterével!

A Noé Állatotthonban járunk, ahol interjú alanyunk Malőr, aki immáron 6. hete az Állatotthon lakója. Malőr hatalmas labdazsonglőr, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy jelenleg is fontos labdászati teendőiből szakítjuk ki eme rövidke interjú erejéig. Szoros az időbeosztása, hisz Ő lett a NOÉ labdaügyi minisztere. Vágjunk is bele, hogy mihamarabb visszatérhessen teendőihez.

Malőr, mesélnél arról, hogyan kerültél a Noé Állatotthonhoz?

Persze, szívesen, csak…ohh…..egy pillanat, ott gurul egy labda….. Héééé labda várjáááál!
Csak egy narancs volt, elnézést… Szóval az úgy történt, hogy volt egy kétlábúm, akivel egészen jól megvoltunk, mígnem egy nap kipattant a fejéből, hogy külföldre menne. Liliom (Malőr társa – a szerk.) és én nagyon izgatottak lettünk, hisz sohasem jártunk még a határon túl. Elég hamar kiderült azonban, hogy most sem léphetjük át. A kétlábú leadott minket másik helyre, ahonnan végül átkerültünk ide.

Gondolom ez kissé megviselt mindkettőtöket.

Egy kicsit igen, de hamar feltaláltuk magunkat. Én nagyon hamar beilleszkedtem, és labdászati tehetségemnek, hozzáértésemnek és a labdák iránti szenvedélyemnek hála el is nyertem a Labdászati Miniszter posztot.

Pontosan mi a feladata egy Labdászati Miniszternek?

Óóóó ez egy nagyon sokrétű poszt. Az én felelősségem, hogy a kétlábúak kilabdázzák magukat minden egyes nap. Ez iszonyatosan fárasztó és felelősségteljes dolog, hisz aktív részvételt kíván részemről is. Mindemellett a másik oldala a dolognak, hogy ebtársaim labdászati szokásait figyelembe véve, az ő szükségleteiket is biztosítanom kell. Nem is beszélve a labdaleltárról. Minden labdának meg van a helye, és a használati ideje. Az a legjobb, ha nálam van mind, mert akkor biztosan nem történik velük semmi baj.

Mi történik akkor, ha elveszik, vagy tönkremegy egy labda?

TÖNKREMEGY? A labdák és játékok nem tönkremennek, meghalnak. Lelkük van vili? Átkerülnek a Szivárványhídon túlra, és várnak ránk, akárcsak mi rátok. Ha ez megtörténik, és nincs kéznél másik, a kétlábú vagy a négylábú pedig türelmetlen, helyettesíthetjük faággal is, nyilván a megfelelő méretben.

Igazad van, elnézést kérek.

Semmi go…………..
Elnézésed kérem, úgy tűnt, mintha épp eldobnának egy labdát, de csak nyújtózkodott az illető. Vagy csak meg akart téveszteni, ugyanis a kétlábúak örömmel szórakoznak ezzel, pedig nem is vicces. Na mindegy. Folytassuk.

Rendben. Mik a céljaid a továbbiakban? A NOÉn már elértél mindent, vagy van feljebb? Szeretnél újra saját kétlábút, vagy az előzőben akkorát csalódtál, hogy inkább maradnál a Noén?

Mindig van feljebb, azonban most jól érzem magam ebben a pozícióban, és igen, szeretnék újra saját kétlábút magamnak, szeretnék is gőzerővel erre koncentrálni. Valóban csalódás volt, hogy itt kötöttem ki, azonban kihoztam ebből is a legjobbat, és bízom benne, hogy vannak még rendes, kötődő, felelősségteljes kétlábúak az itteni önkénteseken kívül is.

  

Milyennek képzeled a tökéletes gazdit?

Nincsenek hatalmas elvárásaim. Szeretném, ha szeretne engem és a hobbim, illetve aktívan részt is venne benne, ez nagggggyon fontos. Imádok labdázni és játszani, és olyan gazdit szeretnék, aki szintén szeretne velem együtt részt venni ezekben, tehát legyen aktív, ne pedig foteltöltelék. Mindemellett jól esne egy kis hely a nappaliban, esetleg saját párna, kosár, pléd, és 2-3-10-20 db labda/játék, de a számokba most ne menjünk bele. Egy is elég, ha együtt használjuk. Na meg a bundám….Azt gondolom te is észrevetted, hogy a tincseim önálló életet élnek, amit én szeretek, de azért néha-néha jól esik megszabadulni tőlük, főleg nyáron. Ilyenkor azért is előnyös, ha a leendő kétlábúm megnyírat, mert imádok fürdeni….(pocsolyákban leginkább, de ezt, ha lehet, ne írd bele – bocsi Malőr, a szerk.).

Valóban nem tűnik lehetetlennek, amit kérsz. Remélem, hamarosan rád talál az igazi, aki értékeli majd, hogy egy fontos és felelősségteljes pozíciót készülsz átadni másnak a NOÉn, hogy azzal a bizonyos kétlábúval hazamehess, és csak neki élj. Köszönöm, hogy labdászati teendőid közepette is tudtál rám időt szakítani. Sok szerencsét Malőr!

Interjú alanyunk oltva, chipezve, ivartalanítva keres labdamániás kétlábút.

Malőr adatlapja ITT található!


Fotók: NOÉ Állatotthon

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: NOÉ Állatotthon
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...