Saját KB bal
Saját KB jobb

Londoni álommeló: hivatásos kutyasétáltató

Akár a brit  minimálbér kétszeresét is megkeresheti Londonban egy kutyasétáltató, ami körülbelül 900.000 forintot jelent. A Standard napilap szerint egy kutatásból kiderül, hogy 14 fontot is elkérnek (6.100 forintot) óránként a hivatásos kutyasétáltatók.

A brit havi átlagjövedelmet is jóval meghaladó összegért ráadásul egy hónapban mindössze csak 15 napot kell dolgoznia a nagy vevőkörrel rendelkező kutyasétáltatóknak. A legmagasabb órabért a londoni és a dél-angliai kutyasétáltatók kaszálják, de Nagy-Britannia egyéb városaiban is az átlag fölötti jövedelmet biztosít a sétáltatás biznissz. Ennél is jobban megéri kisállat ovit üzemeltetni, ahová napközben adhatják be az állataikat az elfoglalt gazdik, óránként 24,5 fontért.

Sajnos Londonban nem lehet csak úgy egyszerűen beállni kutyasétáltatónak, mert a királyi parkok használatához engedélyekre van szükség, ráadásul a szabályozás azt is kiköti, hogy egyszerre maximum négy kutyát lehet sétáltatni – írja az index.hu a Standard napilapra hivatkozva.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...